trečiadienis, kovo 16, 2011

Kaip aš vos nepakeičiau darbo...

Šią savaitę kažkaip netikėtai per LinkedIn gavau pasiūlymą dėl darbo Macquarie Banke.

Macquarie Bankas yra didžiausias investicijų bankas Australijoje. Praeitų metų pelnas - 1 mlrd AUD. Lietuvos atitikmuo būtų Finasta Bankas, tik labai jau sumažintas variantas :)) Pozicija - Online Marketing Manager, darbas Sidnėjuje, tiesa, tai tik 12 mėnesių kontraktas, bet visai sutikčiau padirbėti korporatyvinėj aplinkoj :)

Ech, gaila, kad mano nuolatinė viza dar nepajudėjo iš vietos. Jau beveik 5 mėnesiai sėdi dokumentai imigracinėj, o be nuolatinės vizos darbo pakeisti negaliu. Darbdavys laukti irgi negali, nes čia dėl motinystės atostogų atsiradusi vakancija. Nors tiek gerai, kad žinai, jog mano įgūdžiai yra vertinami :) Gal kitą kartą...

P.S. O Finasta Bankas, tai galėtų savo svetainę ir pasitvarkyti SEO prasme. Pagooglinus visiškai nėra aišku, kuri svetainė yra oficiali, o kai kurios kitos svetainės net lenkia oficialiąsias. Žinom, kam čia taikau :))

2 komentarai:

Unknown rašė...

gajla :)

Danguole rašė...

Metas jums judeti back link NZ. Ir musiu nera, ir nekarsta (labai nekarsta, ir vizos greiciau sutvarkomos (jei tik nepasikeite reikalai), ir draugai issilge.