trečiadienis, gegužės 26, 2010

Eurovizija 2010 - Žaidimai

Tai ką, atėjo Eurovizija, ane? :) Šiais metais Eurovizijos žiūrėjimas Australijoje irgi turėtų būti linksmesnis ir ne todėl, kad į Melburną atsikraustė, kaip Živilė sako, mano "man crush", bet dėl to, kad sužinojome visai linksmą Eurovizijos žiūrėjimo būdą...

Šį savaitgalį SBS televizija be užuolankų pristatė Eurovizijos išgertuvių žaidimą:) Pasirodo televiziniai išgertuvių žaidimai atsirado iš poreikio smagiai pasityčioti iš pačių popsiškiausių dainų momentų. Kiekvieną kartą kai užgirsti kokią eurovizinę klišė - reikia išgerti. Nedaug. Tik gurkšnį. Kiekvieną kartą, kai su klišė persistengiama - iki dugno! Aišku gėrimo dydžius reikia atitinkamai pakoreguoti pagal gėrimo stiprumą. Jei geriamas alus, tai gal nereikia bokalo ištuštinti iki dugno, bet 3 gurkšnius ar panašiai. Svarbiausiai juk jausti saiką juk :)

Eurovizijos konkurse, kaip žinia, pilna klišė. Štai keletas iš pasikartojančių po kurių galima "įkalt":
  • Vakaro vedantieji: bando dainuoti, šneka eilėmis, keičia drabužius, bando būti juokingi - gurkšnis; jei pasibučiuoja - iki dugno!
  • Pasirodymas: tono pasikeitimas viduryje dainos, pirotechnikos ar lazerių naudojimas, butaforijos naudojimas - gurkšnis; dainos užbaigimas pakilia, aukšta nata - iki dugno!
  • Apranga: retro apranga ar šukuosenos, tamsinti akiniai, skrybėlės, kostiumų pakeitimas viduryje pasirodymo - gurkšnis; kostiumų nusiplėšimas - iki dugno (gera vakaro pradžia nusimato su Inculto :))!
  • Dainininkai: mirkteli į kamerą, parkrenta ant kelių, parodo pergalės ("V") ženklą, pagrindinis dainininkas su ūsais - gurkšnis; jei pagrindinė dainininkė su ūsais - iki dugno!
  • Balsavimas: jei Lietuva gauna 1-7 taškus - gurkšnis; jei Lietuva gauna 8, 10 ar 12 taškų - iki dugno! Jei Lietuvos finaliniame etape nėra, tai tą patį pritaikyti pasirinktai patinkančiai dainai/šaliai.
Turėtų tikrai užtekti progų :) Jei reikia daugiau idėjų, pasiskaitykite Eurovision drinking game arba pasigooglinkit...

Kažkaip visai dar nesidomėjau Eurovizijos dainomis, tai idomu ar Inculto turi šansų prasimušti į finalą ar ne?

3 komentarai:

Gintautas rašė...

Geras!:D

Unknown rašė...

smagumelis! :) Linai, gal zoleliu gerimo atsiusti? :) Turetu uztekti iki samones netekimo.. :)))

Madamecroissant rašė...

Dar viena klise, kazkur per viduri dainos paleidziamas vejas kedenantis pagrindinio atlikejo plaukus ir taip suteikiantis dar daugiau dramatiskumo... uz tai galima ir daugiau nei pora gurksniu isgerti. Dazniausiai vejas paleidziamas tada, kai atlikejo plaukai yra laisvai besiplaikstantys (niekas nenori, kad laku sulipdyta sukuosena virstu "vistos uzpakaliu")