penktadienis, vasario 19, 2010

St Kilda festivalis

Šiais metais savo kaimo festivalio nepražiopsojom:) 

Linas turėjo savo festivalio favoritus (žr. foto kur jaunos pupos su ausinėm - a la visuomenės nedrumsčiantis dieninis klubas).
Aš turėjau savo (žr. foto su keistom kėdėm - pasirodo gyvenam šalia baisiai šikarno senovinio teatro ir ten net nebuvom iki tol nuėję. Tų kėdžių apačioj radiatorius - kad žiemą damom kojos nenušaltų:)

 
 

O šiaip gerai buvo. Kad jau gyvenam St Kildos (t.y. festivalio) centre, tai ta proga savo balkone buvom atidarę margaritų barą. Visus užsukusius vaišinom jų norimo skonio kokteiliais (žr. foto su pirštu burnoj - čia burokėlių margaritos efektas. Taip taip. Turiu draugę vegetarę ir jin užsimanė margaritos su šviežiu burokėliu. Nu ir nieko. Praktiškai galima įžvelgti kokteilio naudą organizmui, nes alkoholio skonį totaliai nuneša šviežių burokėlių sulčių skonis...:)

 
 
O šiaip iš praeito savaitgalio liko tik vienas iki galo neatsakytas klausimas. Kas sugalvojo visa tai daryti sekmadienį?

7 komentarai:

Unknown rašė...

Zivile, liux atrodai! :)

Unknown rašė...

Nekantrauju isgerti Margaritos kokteilio!!!! blyn, kaip uzsimaniau :)

Zivile rašė...

nu tau Margaritos kaip ir teminis gerimas beveik:) o del uzsimanymo dabar - nu kentek dar truputi. jos vis tiek skaniausios yra vasara:)

Gintautas rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Gintautas rašė...

Blemba Lino favoritai nunese mano ideja. Penki metai kaip ja turiu. Aisku ne dieną, bet tyloje sokanti didele zmoniu banda atrodytu ispudingai...

Linas rašė...

Gintai, va va. As iskart Zivilei sakiau, kad tu cia tokia "silent" diskoteka buvai seniai sugalvojes, bet greiciausiai tuo metu dar nebuvo normaliu techniniu galimybiu, ypac Lietuvoje...

LS rašė...

Fotke su pirstu burnoje marvelous. Verta gero remo ir mars ant sienos. Dideliu formatu.
p.s. o ta siluma ir saule...faaaaak sitas platumas, kuriose gyvenam ir ta ju climate!!!! :)