trečiadienis, sausio 27, 2010

Aussie Millions 2010 Main Event, antra diena

Heh, stebuklo neįvyko ir iškritau...:)

Į antrą turnyro dieną susirinko 294 žaidėjai iš trijų pirmų dienų (1A, 1B ir 1C). Burtai buvo visai palankūs, nes prie mano stalo nebuvo nė vieno profo ir žetonų visi turėjo ne per daugiausiai. Max buvo 45k, aš turėjau 24k. Kas reiškia, kad nebus "bulinama" prie stalo ir nebandoma su bet kokia korta vogti žetonus, o ir pavarius all-in su vidutine korta neatsakytų. Tereikia sulaukti geros kortos. Tai ir laukiau...

Spėjimai pasitvirtino. Žaidė tik su geromis kortomis, į reraise all-in nusimesdavo. Vienąkart jau ir aš galvojau reraisinti su 77, bet kažkaip pagalvojau, kad per daug bičiukas iš pradžių pastatė ir nusprendžiau, kad turi didesnę porą 99-JJ. Ir akurat, nusimetus jis man parodė QQ.

Taip sužaidėm apie 20 rankų. Man normali korta taip ir neatėjo, o žetonų mažėja... Ir pagaliau sėdėdamas "ant buttono'o" gaunu AQ. Visi nusimeta, o prieš mane sėdintis paraisina iki 3k. Man neapsimoka tik callinti, nes didelis šansas, kad vagia žetonus ir dar pripirks ką nors. Todėl stumiu all-in ir palieku jam apsispręsti, ką daryti. Bet netikėtai atsibunda Big Blind'as ir irgi pavaro all-in. Uch, negerai. Pradinis agresorius nelaukęs irgi atsako all-in. Uch, labai blogai... Atverčiam kortas, Big Blind'as JJ, agresorius KK. Hmmm, dar ne taip blogai. Tereikia pagauti A ir galiu net pasitrigubinti!

Pradedant versti kortas pamatau Q, bet lygtais sušmėžuoja ir J. Taip, J yra :(( Laimėti šansų beveik nėra. Yep, stebuklo neįvyko:



Iškritau kažkur apie 270... Ech, lieka laukti Aussie Millions 2011 :))

14 komentarų:

Vilmis rašė...

na ką, turi visus metus treniruotėms :)

Unknown rašė...

dingo nuojauta? gero sekancio turnyro

Evaldas rašė...

o tai pralaukes 20, negalejai palaukti iki 25to!!!!!!! tau reikia trenerio!!!!!

Linas rašė...

Hehehe, aiskinu nesuprantatiems, kas atsitinka, kai per ilgai lauki:
zetonu kiekis smarkiai sumazeja ir pagaliau pripirkus gera korta, tavo all-in priesininkams yra mizernas. Todel jiems apsimoka callinti su bet kokia korta. Pacallinus su bet kokia korta, gali bele ka pripirkti ir tavo AA eina suniui ant uodegos...
Todel reikia laukti geros kortos, bet ne per ilgai. Kol dar tavo zetonai kazka reiskia ir kelia gresme. Mano atveju AQ buvo gera korta, geroje pozicijoje (daug sansu, kad pries mane raisines stealina). Nepasiseke, ka padarysi. Bet as negalejau issedeti visos dienos su 24k zetonu, man reikejo kuo greiciau dvigubintis, kad kazkiek galeciau laisviau zaisti kuri laika. Po to vel butu reikeje dvigubintis...
Va chebra dar zaidzia siandien ir zetonu vidurkis 125k. I prizines vietas papuola 72. Dabar like 105. Taip kad dar trecia diena los, kad papultu i pinigus.
Isvada - po pirmos dienos pasirodymo, reikejo sekmes, kad eiti toliau. Tiesiog bandziau mastyti pozytyviai pirmos dienos poste :))

FK rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Zivile rašė...

negrisim:)) po paskutinio skrydzio is vis nezinau ar noriu dar kur nors tiek skristi:) bet del LGBT , tai musu kontora zada dalyvauti melburno analogiskose eitynese - tai gal uzsiskaitys. Bet pasijunkit facebooke i grupsa ka??????

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=181595614956&ref=mf

Evaldas rašė...

as kazkada su amerikos "lietuve" (daugiau pazengusia) diskutavom viesoje erdveje apie geju/lesbieciu/transvestitu paradus .... mano nuomone viesai demonstruoti kokia mano orentacija - kvaila :)

Vadinkite mane homofobu, tamsuoliu, lietuviu ar runkeliu, bet nekishkit man savo lovos reikalu :)

Zivile rašė...

fair enough:) viesumoj tada zmonos nebuciuok:)))

Vilmis rašė...

Tai bus stimulas Linui greičiau išlošti milijoną, kad privatų lėktuvą galėtu nusipirkti :)

Vilmis rašė...

O su šių metų laimėtoju teko kada susidurti?

Linas rašė...

Nea, su juo prie stalo susitikti neteko...

Evaldas rašė...

Klausimas - jei as rengsiu tradiciniu (ar galima taip vadinti?) seimu t.y. moteris + vyras parada, kurio ideja skatinti tradicine (velgi klausiu ar galima taip vadinti) seima - as busiu homofobas? Nes pagal dabartine situacija, jei as nepalaikai geju/lesbieciu propagavimo show t.y. parado vadinasi as esu nenormalus/homofobas/atsilikes/siauru paziuru/runkelis/ .......

Linas rašė...

Baikit cia viesai diskutuoti ir ginti savo nuomone. Niekam cia neidomu :) Jei taip norite padiskutuoti - susirasykite asmeniskai e-mailais :))

Peace!

Evaldas rašė...

love and harmony :)