trečiadienis, sausio 20, 2010

Aussie Millions 2010 - Event #1

Kaip jau Živilė sakė, kad jau nespygauju apie laimėjimą - vadinasi nieko gero. Bet yra paskaitančių apie mano pokerio karjerą, tai trumpai kas ir kaip vyko.

Visiškai pasveikęs nesijaučiau, bet reikėjo pratestuoti suvažiavusius žaidėjus, plius paprastai pigesniuose turnyruose būna lengvesnė konkurencija. Tai nusprendžiau žaisti. O dar reikėjo nuimti Živilės užkeikimą... Lietuvoje nelabai teko susidurti, bet užsieniuose yra toks Magic 8-Ball - užduodi klausimą, pakratai tą rutulį ir jis tau parodo atsakymą į tavo klausimą :) Tai va, Živilė paklausė to rutulio, ar aš laimėsiu. Atsakymas buvo - "Most likely no." Taigi skubiai teko taisyti situaciją :))

Turnyre papuoliau prie visai gero stalo - žaidėjai neagresyvūs, dažnai tik callina ir nereraisina, jei nieko nepriperka - checkina. Puiki proga bandyti susikrauti žetonų. Tačiau visiškai nėjo korta. Kelis kartus gaudžiau flush, nes niekas smarkiai nekėlė statymų ir galėjau "popigiai" pripirkti. Deja... Kelis kartus, kai nuspręsdavau "pavogti" žetonų su pusėtina korta - kas nors atsibusdavo su gera korta. Taip išleidau apie pusę savo žetonų ir patapau shorstack'as - kas reiškia sulaukus kortos reikia varyti all-in.

Pagaliau gavau padoresnę kortą A10 abu kryžiai ir nusprendžiu pacallinti tight žaidėjo raise. Flopas 428 tarp jų du kryžiai. Jis raise, aš all-in, nes jeigu ir turi kokią didesnę porą aš vis dar turiu šansų pripirkti kryžių ar tūzą, jei neturi - paimsiu banką iškart. Jis nusimeta. Štai ir pasididinau žetonų 50%. Bet vis tiek dar shortstackas, tiesa jau nebe toks desperate.

Po kelių dalinimų gaunu 44 "ant buttono". Keletas callerių prieš mane, todėl apsimoka pacallinti ir pažiūrėti pripirksiu ar ne. Jei ne, ramia sažine nusimesiu. Flopas A34! Gaila visi būgnai... Vienas raisina, bet kažkodėl daugokai. Nusprendžiu, kad jis turi A ir kokį didesnį būgną (greičiausiai J), todėl stumiu all-in. Nenoriu, kad kas pripirkinėtų būgnus pigiai, o jei kas ir turi abu būgnus vis tiek dar turiu šansų pripirkti full-house. Visi nusimeta, bet pradinis raiseris call ir parodo J5 būgnų! Jau turi flush bei atsivertus būgnų 2 jis pripirktų straight-flush, kas nugalėtų full-house. Bet pirma man reikia, kad kažkas susiporuotų. Ketvirta korta (turn) K būgnų. Ahhhh. Liko 22% pripirkti reikiamą kortą. Paskutinė korta... 5 čyrvų. Aš out :(
Šiaip ši partija dar kartą parodo, koks silpnas buvo mūsų stalas. Kaip galima callinti iš UTG su J5, kai už tavęs dar aštuoni žaidėjai laukia savo eilės...

Bet ne esmė. Užkeikimą nuėmiau, dabar tikėkimės pagrindiniame turnyre seksis geriau. Pradedu žaisti sekmadienį, sausio 24 d. Laikykite špygas už mane :)

6 komentarai:

Unknown rašė...

sekmes!

Gintaras rašė...

jau laikoj kairėj riebią špygą, bo dešine reik šaukštą valdyti

Linas rašė...

Oi, tai dar nelaikykit tos spygos. Sestadieni, kai eisit miegot suraitykit :))

Vilmis rašė...

ir svarbu kad Živilė jokiais burtais daugiau neužsiimtu :)

gin rašė...

mano rutulys irgi meluoja:)

Evaldas rašė...

svarbiausia nusiteikimas o ne burtai .... sedek ramiai ..... islauk .....!!!!