trečiadienis, liepos 08, 2009

Trumpas pasakojimas iš darbo

Australijoj (turbūt kaip ir visur kitur) be atostogų dar galima pasiimti 2 apmokamus laisvadienius (pas mane darbe duoda cielus 5), kurie yra skirti laidotuvėms. Žodžiu tema kaip ir nelinksma, bet mano kolegė pasiėmė tuos laisvadienius apgedėti mirusį Maiklą Džeksoną. Į elektroninį laišką surašė, kad jos liūdesys yra toks neaprėpiamas, kad negali nei valgyti, nei miegoti, o gerklėj yra įstrigęs ašarų kamuolys, dėl kurio ji negali kalbėti ir gali tik verkti. Žodžiu visai rimta situacija.

Rimta situacija ir darbe. Mergina iš finansų skyriaus, Australijoj ką tik baigėsi finansiniai metai, visi nervingi ir t.t. Bet niekas, o niekas net nesiėmė kvestionuoti tų nelaimingų 5 gedėjimo dienų. Išskyrus mane:) Išsitraukiau iš interneto įstatymą, o ten juodu ant balto surašyta kokiu atveju tos gedėjimo dienos priklauso. Tai Maiklas jai nei dėdė, nei senelis. Pasidalinau savo atradimais su kolegom ir likau nesuprasta. Vienu žodžiu pop žvaigždės dažnu atveju gali būti kur kas brangiau nei mama ar močiutė. Ir įtaką asmenybės raidai daro kur kas didesnę. Va taip va.

O tada viena kolegė paklausė negi aš neturiu nei vienos žvaigždės, į kurios plakatą pasižiūriu prieš užmigdama. Pasakiau, kad ne. Tada paklausė ar bent turiu kokią tai žvaigždę į kurio lovą pasitaikius progai šokčiau nė nemirktelėjus. Pasakiau, kad ne. Žodžiu, jei ir toliau taip – tuoj patapsiu totalia ofiso autsaidere:)

7 komentarai:

Vaida rašė...

:)))))))))))))))))))

Živile, seriously, net į Brado Pitto lovą???

:))))))))))))

Danguole rašė...

LOL! Teks tau vardan ramybes issirinkti sau koki zvaigzduna, ir po to dziaugtis kaip gerai, kad jis ilgai gyvena, todel tu sutaupai firmos pinigus.

Zivile rašė...

Vaida, o tu liptum???? vien nuo minties, kad diedas mane nors sekundes dali lygintu su angelina darosi bloga:)

Danguole - tai kaip tik man reikia issirinti zvaigzduna, kuris greitu laiku zada iskeliauti anapilin - ir prie atostogu laiko prisidurciau ir geriau isipaisyciau i kolektyva:)

Anonimiškas rašė...

:)) laimei, man tokių klausimų rimtu veidu nieks neuždavinėja :))))

Zivile rašė...

oj, tokie klausimai pagrindine tema prie pietu stalo:) ir didzioji dauguma turi susitarimus su savo antrom pusem, kad progai pasitaikius afera su bradu pitu nesiskaitys kaip neistikimybe:)
dar populiarus klausimas: jei gautum sansa pasimyleti su savo svajoniu moterim/diedu ir vienintele salyga butu, kad tavo mama/tetis turi tai stebeti - pasirasytum ar ne:)
zodziu totaliai selebriciu apsestas ofiso gyvenimas:)

vaida rašė...

o dieve... užuojauta.. tikrai susigalvok ką nors tada jau.. :)) man smegenyse turbūt kokios mikroschemos trūksta, nes aš to selebričių kulto nesuprantu, nors tu ką... :)))) nors, nereikia čia iš užsieniečių šaipytis - kartą čia sėdėjom tokiam pusrestorany Vln mieste ir šalia toks vienas puspažįstamis pasitaikė sėdėti su merginų krūva. Kadangi, mūsų nelaimei, girdėjosi gerai, tai teko klausytis, apie ką kalba - tas pats topikas truko dvi ir daugiau valandas - kuris geriausias, gražiausias, seksualiausias, su kuriuo.... dar pažiūrėjau: žmogus su magistro laipsniu, lyg ir daktaro siekia.... hmmm...

gin rašė...

tikriausiai geriau balta varna but nei sriubaut del tu kurie neapciupinejami:)