šeštadienis, gruodžio 13, 2008

Kris Kringle arba dovanų apsikeitimas

Visiems tikriausiai teko dalyvauti dovanų apsikeitimo žaidime, kai išsitrauki klasioko ar bendradarbio vardą ir jam paslapčia nuperki dovaną. Tai Australijoj toks dalykas vadinamas Kris Kringle (slaptasis Santa). Gal ir kitose anglakalbių šalyse taip pat vadinama, bet man tai buvo naujiena ir į klausimą ar dalyvausi Kris Kringle, išstenėjau "e?".

Labai norėjau išsitraukti kokią mergičką iš ofiso, nes žinojau, kad bus lengva sugalvoti, ką padovanoti, kai dabar Živilė užsivežusi rankdarbių darymu :) Deja, gavau jauną bičiuką, kuris dirba prie pokerio svetainės. Tai žinios apie jo pomėgius minimalios - greičiausiai sportas, bet jokių garantijų. Gerai, kad yra internetas ir socialiniai tinklai kaip Facebook ir MySpace :)

Iš Facebook'o išsiaiškinau, kad jam patinka futbolas ir krepšinis (New Orleans Hornets), tai jau šiek tiek vietos manevrams yra. Nors dovanos simbolinės (min $15), bet kažkaip norėjosi padovanoti kažką prasmingo. Galvojau, gal parsisiųsti iš Lietuvos kokią Lietuvos rinktinės atributiką, bet buvo baimės, kad nespės atkeliauti. Tada MySpace atradau, kad jis dar ir DJ'us. O kokios dovanos geriausios DJ'jams? Aišku vinilai (plokštelės)! Ir kaina kaip tik tinkama :)) Kadangi visos plokštelių parduotuvės dirba max iki 18 val darbo dienomis, o aš kaip ir galima tikėtis nukėliau viską beveik iki paskutinės dienos (kaip ir kiti bendradarbiai beje), tai iššsiunčiau Živilę į didžiausią DJ'ų parduotuvę Melburne Vinyl Warning. Daviau sąrašą iš jo gruodžio mėnesio TOP'o ir sakiau, kad parodytų jį pardavėjams ir kad jie pagal muzikos stilių surastų naujausią turimą vinilą...

Viskas praėjo super. Aišku Živilė neapsiėjo be savo rankdarbių ir padarė labai gražų įpakavimą, kuris labai užmaskavo nuo ko dovana ir bičiukas iškart priėjo išvados, kad dovana iš kažkurios merginos. O aš sėdėjau kampe pokerio veidu ir juokiausi mintyse :) Svarbiausia, kad labai pataikėm su vinilu ir jam dovana labai patiko, nes buvo jo naujausiai įsigyjamų vinilų sąraše...

O aš gavau šaliką su vieno iš footy (australietiško futbolo) klubo atributika. Tikrai jau geriau galėjo kokią pokerio knygą padovanoti, nes kai Živilė man siuva tokius gražius šalikėlius, to šaliko aš tikrai nenešiosiu :))

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Oziaragis blyn .... viskas turi buti praktiska :))))

O siaip reikia dziugtis tuo ka turi !!!!!!