pirmadienis, kovo 10, 2008

vilmio isleistuves

Si savaitgali su visam islydejom Vilmi. Geras buvo bendranuomis. Turbut geriausias koki kada turejom (aisku jokio kito niekada ir neturejom:)..
Ta proga su mergaitem (zr. nuotrauka zemiau) nusibeldem i Sekspyro parka, kur Linas ilgai burbuliavo, kad parkas visiskai nepanasus i parka, nes nera nei medziu, nei suoliuku, o takus zymi, kas pora simtu metru pievoj sukalti, stulpai. O kita diena Vitalis Vilmiui kepe isleistuviu blynus, o vaikai ziurejo senaja animacija. Aisku, turbut nereikia ne pirstais rodyti, kuris is vaiku filmukais dziaugesi labiausiai:)))

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Su kovo 11 taja!!!

Kazkaip man si svente daug brangesne nei vasario 16toji :) Gal todel, kad labai isimine tas momentas kada sokiu konkurso metu vedantysis paskelbe, kad seime pasirasytas aktas del nepriklausomubes atkurimo ir visi atsistoje pradejo plot :) O poto vaziuojant namo volgoje per radija klausemes, kas balsavo uz ir kas pries :)

Vienu zodziu LIETUVA!!!!!

Su dar vienom sventem!!!

Tiesa visas moterikes su praejusia moterikiu svente :)

---<--@

Vilmis rašė...

O kažkas parke buvo nepatenkinta(s) apie pamiršta kovo 8-tą :)

Dėkui už išleistuves ir blynus, tikiuosi po šio mano išvykimo jokių nelaimių bute neįvyko :)

Beje už bagažo viršsvorį į Australiją reikia mokėti tik 10$NZ už kg. Bent jau skrendant su Air New Zealand. Be reikalo aš ten taip viską išmetinėjau - didžioji kuprinė svėrė 20kg, mažoji tik 13kg :)