antradienis, kovo 25, 2008

Paskutines velykos NZ

va va. apturejom antras ir paskutines velykas zelandijoj. Labai norejau per tas keturias laisvas dienas paskutini karta nuvaziuoti i siaure ir kazkaip atsibuti Cape Reingoj, kuri vis delto man yra pati paciausia Zelandijos vieta, bet kad Linas jau si ketvirtadieni isskrenda i Melburna ir del to yra visokia galybe reikalu, kuriuos reikia uzbaigti, pasilikom Auklende.
Viena diena nuejom i baseina. Kazkaip visai netiketai atradau (kai jau isvaziuojam!), kad visai salia musu yra 60 m ilgumo lauko baseinas i kuri nueiti tekainuoja $5.50. Duoda nemokamus gultus, pripuciamus ratus, ir dar visokiu zaislu zaisti vandeny - gali sau turkstis kiaura diena ir vargo nematyti.
Tiesa, keli atradimai:)) As vaikystej visus pripuciamus vandens dalykus vadindavau kapkapais. Visiskai neisivaizduoju sito zodziu kilmes, bet jau ne pirma karta kazkaip save pagaunu, kad niekas kitas sito zodzio (be manes ir mano mamos) nesupranta. Zodziu, kai Linui baseine pareiskiau, kad noriu kapkapo, tas nustebo ir turbut pagalvojo, kad cia dar vienas nesamoningas, bet madingas zodis is mano darbo, kuris daugiau ar maziau turetu reiksti koki nors brangu nereikalinga daikta. Bet nieko, po trumpo intro i savo vaikystes zodyna, as kapkapa gavau ir sekmingai prisizaidziau su kitais vaikais:)))

O dar vienas atradimas buvo netiketas Lino pomegis karsta diena (~30C karscio!!) sedeti karsto vandens baseine ir is visos sirdies megautis. Mazdaug visi leipsta nuo karscio ir kas pusvalandi neria i baseina atsigaivinti, o Linukas pasikepines saulytej eina i karstuteli baseina, ilgai ilgai ten mirksta, o paskui sako - oj kaip gerai pailsejau. Nezinau nezinau. Froidas turbut turetu idomu paaiskinima:))

8 komentarai:

Linas J rašė...

Na ir nepamirškit, kad dar vieną paveikslą velykų proga pardavėt, kurį mes visai sėkmingai lėktuvu į Velingtoną parsigabenom.

Danguole rašė...

Cia Linukui buvo generaline repeticija pries vaziuojant i Australija. Reikia prie karscio pratintis. Nelakstys, juk, Melburne pastoviai su ranksluosciu ant galvos :))

Anonimiškas rašė...

Sveiki Zivile ir Linai, gali pasirodyti (o tikrai taip ir bus :) keistai, bet gal galetumete nurodyti asmenini pasto adresa, nes noreciau parasyti Jums asmeniskai :) aciu :) Ruta

Rasike rašė...

Labas Zivile,
Pagaliau atradau kuriam pasaulio kraste randiesi. Atsilankyk www.klase.lt del daugiau info in e-mailo.

Zuba-buba

Zivile rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
Gintautas rašė...

Ar jau spejot paziureti sita filma?:
Zivilei turetu buti labai aktualu: http://www.imdb.com/title/tt0875113/

Zivile rašė...

dar neziurejau, bet turiu kompe. Tiesa, kazkaip nieko pernelyg stulbinancio nesitikiu, nes knyga tai tokia skystoka, mano galva, buvo:))

Gintautas rašė...

man tai patiko filmo technine kokybe ir garso takelis. Siaip pati ideja nieko ir tie tokie iprovizavimai filmo pradzioje ir pabaigoje.