pirmadienis, kovo 31, 2008

Leukemija ir kitos baisybes

Ka gi, mano zodis nusiskusti plaukus patapo kunu. Kazkada darbe prisiciulbejau, kad kai kolegos paleis leukemijos akcija, butinai dalyvausiu, ir viesu savo lietuvisku garbanu skutimu padesiu surinkti pinigu.
Akcija turejo vykti sausi, po to vasari, po to kova (taip taip nevyriausybines organizacijos turbut visam pasauly stokoja geru planavimo igudziu:), jau galvojau, kad spesiu nuo to issisukti ir isvaziuosiu i Melburna, bet nepavyko... Balandzio 9 oficialiai netenku savo plauku, o nuo siandien pradedu rinkti lesas pinigus sergantiems leukemija. Baisiai noreciau surinkti kokius 10.000 doleriu, bet sugalvojau, kad geriau zaisti saugiau ir paskui virsyti savo tiksla - 3.000$. Ziuresim kaip seksis:)
O is tikruju tai jauciuos kaip pries egzamina dabar. Myli mane kas nors Zelandijoj, ar ne? Ar per tuos 16 menesiu sugebejau susirasti cia nors kiek draugu, ar ne? Galu gale ar esu kam nors idomi tiek, kad nepagailetu nors keliu doleriu tam, kad pamatytu mane plika galva?
Daug kas klausia kam man to reikia. Nezinau. Zelandija man buvo labai draugiska salis. Aisku beldziu i medi (nes sedesiu cia dar visas 5 savaites!), bet visi 16 cia praleistu menesiu buvo grazus. Net mano darbas, kuri sitam bloge keikiau ne viena karta, mane visai myli: nuo kitos savaites mokes man pragyvenimo islaidas, nuomos ziauriai sikarna buta ir jau dabar zada kruvas geriausiu rekomendaciju. O be to, plaukai yra maziausiai megstama mano kuno dalis, taip kad nebus taip jau baisiai sunku su jais atsisveikinti.
Dar visi klausia, ka galvoja Linas:)))) nu ka.. sirdy turbut dziaugiasi, kad kai atvaziuosiu pas ji i Melburna, plaukai bus nors pora milimetru ilgesni:)) tiesa, as visiems pasakoju savo sugalvota versija "kaip reaguoja Linas" - ogi dziaugiasi, kad nebusiu tobulo grozio moteris kol gyvenam atskirai!!

va taip. O paspaude sita linka rasit vis dar plaukuota mano galva:))) gal netycia kuris nors atsisakysit penktadieninio alaus ir padesit man su tais 10.000$?

10 komentarų:

Vilmis rašė...

Pasų kontrolės nepraeisi :)

Sėkmės kaupiant lėšas ir kad kibiriukas būtų su kaupu :)

Anonimiškas rašė...

nu bet tu originaliausia is visu saunuoliu, kurias as pazistu. laikau kumscius del tu 10 K ;)

Linas J rašė...

Būčiau prieš kokį pusmetį pradėjęs kas penktadienį alų gert, bet vis pagalvodavau - reiktų pataupyti ir paaukoti, ką sutaupau Živilės plaukų fondui. :)

O dabar noras gerti vėl praėjo :)

Anonimiškas rašė...

Nu tu tikrai nereali. Sėkmės renkant ir laukiam nuotraukų prieš, per ir po kirpimo proceso.

Jurga

sarunezurba rašė...

Va cia tai lazybos... Tu nereali ir nesiliauji stebinti. Slove tau Zivile! Labai nekantrauju pamatyti tavo plike:)

Beje plaukai po to atauga nerealus, tai Linas tures kuo dziaugtis kai busi su 5mm Melbourne ...

Anonimiškas rašė...

Nerealu! As tavimi apsizavejusi ir jau paskleidziau tavo zygdarbi busimu reklamsciku ausiai:) Bet kai turi tobula veido forma nera taip baisu nusiskusti, nes as isivaizduoju kaip atrodyciau plika...
a.

Anonimiškas rašė...

Sitas blogas buvo idomiausias is visu kol kas mano skaitytu;-)

Zivile rašė...

ei, aciu uz palaikyma!! bet is tikruju yra baisiai sunkus darbas rinkti babkes... milijona kartu perkalbi visi sako jo jo jo ir... pamirsta. tik is lietuviu nereikia prasyti: vilmis, linas, pusbroliukas zela ir marioshka neprasyti pasirase ant mano aferos ir tuo mane mirtinai vos ne iki asaru sugraudino;)) valio saviskiams! et lietuvoj tai daryti butu daug lengviau....

Jurga rašė...

Tu tikra šaunuolė Živile, ir būtinai šį reikalą paremsim - laukiam kol algas išmokės :)
Taip pat išsiunčiau savo bendradarbiams nuorodą į tavo "fundraising" puslapį, tai tikiuosi mano darbovietėj neatsiras abejingų. Sėkmės tau "įsigyjant" plikę - esu įsitikinus, kad atrodysi taip pat žavingai kaip iki šiol :)

Anonimiškas rašė...

pabandziau isivaizduoti save be plauku ir supratau, Zivile, tu labai drasi :) lenkiu galva

valerija

p.s. tobulo grozio nesugadins net plauku trukumas