sekmadienis, kovo 02, 2008

apie akrila, kojinini katina ir $50

Neatsimenu ar rasiau, bet pernai buvo apnikes baisus poreikis kazka piesti. Prisipirkau drobiu, akrilo ir per gerus pora menesiu apipiesiau visus namus. Sakyciau, labai tobula priemone islipti is darbo streso:) Is pradziu labai savim didziavausi. Visiems rodziau ir spygavau kaip faina. Paskui, aisku, apeme paranoja ir baime, kad as su tais savo piesiniais galeciau pretenduoti i koki Worst Art Award'a ir kad mano menai yra poezijos "vejas rimsta pamaza, geles zydi, oj grazu.." lygmeny. Nu bet nieko. Kadangi namu sienos baltos ir aukstos, nusprendziau, kad kazkas yra vis tiek geriau nei nieko, ir ramiai sau miegojau, visas menininkes ambicijas pasikisus po pagalve.
Va. O tada visi netiketai eme ir isimylejo mano turbut maziausiai pavykusi bandyma. Is pradziu pazadejau ji atiduoti. Tada atvaziavo Jurga is Velingtono ir pasisiule ji nupirkti (dabar suprantu kodel parodose duoda vyno!!). Ne nemirktelejus sulauziau duota pazada ji padovanoti, ir dabar mano kojininis katinukas gyvena graziam Velingtono priemiescio name. Aisku mane karts nuo karto vis kamuoja sazine uz sulauzyta pazada, bet vis tiek yra labai smagu:)))

o katinas, jei ka, turejo raudona frotine sirdi ir raudonas stiklines akis:) Lino isitikinimu jo menine verte tikrai pakeltu tikra dziovinta pele tusciuose zabtuose, bet Jurgai jis patiko toks koks yra.
va. o dabar ieskau namu kitoms savo teplionems. Viena siusiu mamai i Lietuva, trys spalvotos kaladeles, su visu mus aplankiusiu linkejimais, panasu, kad keliaus i Velingtona.

..bet niekam nepatinka mano "depresija su pragiedruliais"... Et... o jis mano mieliausias...

13 komentarų:

Vilmis rašė...

šiandien kaip tik aplankiau tavo katiną, kuris puikiai pritapo naujuose namuose ir kiti du ten esantys jį priėmė kaip savą :)

Danguole rašė...

Tavo "Depresija..." man labai patinka. Na tiesiog labai patinka, bet kaip jau sakiau, keisciau pavadinima i, pvz., "Zmones lietuje". O internetu ar nebandei parduoti:)?

Linas J rašė...

Aš irgi aplankiau katiną. :) O Tavo "Depresija su pragiedruliais" man patinka.

Anonimiškas rašė...

zivile, Depresija su pragiedruliais man labiausiai patinka :)
kaip matyti is komentaru - ne man vienai - tad tiesiog privalai pakoreguoti savo iraso pabaiga :)

giedre

Zivile rašė...

patinka tai patinka, bet jo niekas neima i namus:))

Vilmis rašė...

tai čia jau transportavimo problemos atsiranda :)

Danguole rašė...

Butent....Juk ne nuotraukos dydzio ta tavo kuryba :)

Anonimiškas rašė...

be komentaru :) cia tiek nuchiuozusiu atsirado :))))

Vilmis rašė...

bro1, reiktu tau savo turistini pradėti iš AKL, t.y. atskristi į čia ir važiuoti į WLG, tada ne tik paveikslą parsivežtum, bet ir aš dar atliekamų daiktų prikraučiau :)

Linas J rašė...

žinau Vilmi, kad taip reikėjo. Bet kai taip sugalvojau daryti, tai jau bilietus iš Oklendo į Velingtoną turėjau.

Jurga rašė...

Ta paveiksla tai ne karve - galima ir pastu persiusti. O geriausia tai vezkit viska Vitaliui, o jis mums perves (ko jam nereikia)birzelio menesi (atrodo nusimato susitikimas).

Vilmis rašė...

Vitaliui aš jau dalį savo turto atidaviau, bet juo jis ir pats tikriausiai sėkmingai pasinaudos :)

Anonimiškas rašė...

Man ziauriai patinka tai, kad tave apeme toks tapymo noras ir kad visiems rodei ir spygavai. Tai yra super zavesys, tai ir toliau, Jie viswi grazus, svarbiausia yra uris mielas kam, bet cia nuomoniu skirtumai visuomet susikerta. Taip ir toliau!