pirmadienis, spalio 22, 2007

dede linas ir teta zivile

va taip. nusprendem, kad atejo laikas susipazinti su zelandijos vietinem grupem. taip taip, Gintai, jauciam sioki toki spaudima is taves:)
Kadangi darbas karts nuo karto pameteja nemokamu galimybiu, tai si savaitgali issiruosem i vienos NZ grupes, salmonella dub http://www.salmonelladub.com/, koncerta. va tada ir paaiskejo, kad nepaisant biologinio amziaus ir amzinos jaunystes deklaravimo, is tikruju mudu su linu jau priklausom dedziu ir tetu kategorijai..
Viskas vyko univero vidiniam kiemely, koncerto pradzia 7 vakaro. Nu aisku tiek dar susivokem, kad koncertai studentams niekada neprasideda laiku, tai nuejom kazkur apie astuonias. va. o toliau daug apsildanciu grupiu, kol kiekviena susijungia savo technikas, gaunasi nemazi laiko intervalai tarp ju ir tada groja kazka tarp regio ir gan prasto Drum n Bass. zodziu taip atejo puse dvylikos.. tik tada pradejo laidukus junginetis salmonella dub. Yay!! iki to laiko buvom jau nemazai susale (sis pavasaris NZ tikrai saltesnis uz ziema, bet nepaisant to, puse studenciu buvo su vasarinem suknelem!!), su nemaza pelenu doze plaukuos (minia didziule, ir kai chebra ruko, kad neuzdegti prieky esancio zmogaus plauku, iskelia cigarete i virsu ir pagal vejo krypti paseja pelenus:) ir as jau buvau apturejus kelis nervinius priepuolius, kai pora kartu nepavyko sekmingai pralaviruoti buleliu nuo alaus trasa (reikia eiti labai atsargiai ir koja deti ant buteliu pilvuku, nes jei pataikai ant kakliuko, tada gali smagiai tekstis ant zemes:)) vat. o tada prasidejo koncertas ir visi dedziai ir tetos (ir mes tarp ju) isejo namo, nes drum n bass taip kale per skrandi, kad pradejo ziauriai pykinti....
...
grize namo pasidarem isvada, kad studentiskam gyvenimui esam per seni, kazkaip pradeda noretis komforto, serviso ir t.t. - tikru tikriausias siaubas:)))

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

O ..... sugalvojo senukai jaunas dienas prisiminti :)))) baikit juokint .... jusu laikas jau seniai praejo!!!! nebent Linui viduramzio krize prasidejo ir uzsinorejo patikrinti savo akcijas rinkoje :)))) As ir Lietuvoje nezinau i koki kluba nueiti butu galima normaliai pasitusavoti tarp 30 meciu :) nes paprasciausiai visur nioliktiniai su issipletusiai vyzdziais sukinejasi :)))

Gintautas rašė...

Didesniuose miesteliuose PAS MUS Lietuvoje dar vyksta diskotekos "Kam par trisdešimt...". Jaunystėje niekaip nesiprasdavau kam tie trys taškai padėti:).
Nereiktu taip save pesimistiskai nuteikineti. Paziurekit ar negroja pas jus tokia grupe kaip Icehouse ir toks bicas kaip Iva Davies. Jei gros butinai nueikit -neapsiriksit ir turetu tikti kaip tik. Taip kad nusiraminkit, atraskit savo muzika ir viskas bus ok. Beje as pries menesi atradau Underword'us:).