pirmadienis, rugsėjo 24, 2007

zoo

Kiekviena sekmadieni per telika rodo laida apie zoologijos soda. Laidos ideja paprasta, populiarinti Auklando ir Hamiltono zoo sodus: rodo kaip gyvena gyvuliukai, kuo serga, kaip juos gydo, viena raganose jau n-taji menesi laukiasi raganosiuko, o viena simpanze praeita savaite buvo apemusi depresija, tai rode kaip dizaineriai pertvarko jos namus: kad butu daugiau melyno dangaus, spalvu ir pan. Zodziu po keliu tokiu laidu, jaciaus, kad pazystu vos ne visus gyventojus, tai issiruosem su Linu ju aplankyti. Siaip juokinga. Sedim dviese tarp didziulio pulko vaiku ir ju mamyciu ir ziurim kaip prausiasi dramblys:)))

Arba laukiam 15 minuciu eilej kad pamaitinti salieru zirafas:)))

O siaip smagu. Gyvuliukai grazus. Parkas didziulis – vaiksciojom daugiau nei 4 valandas turbut:)




Ir siaip. Daug pliusiuku ju marketingo komandai – apgalvota kiekviena smulkmena, neerzina net rekonstrukcijos, nes labai graziai parduodama istorija del to tai vyksta: a la orangutangu seima laukiasi ir jiems reikia nauju ervesniu namu, nueik ten ir ten, paziurek kokia orangutange xxxx stora ir pan.

Bet fainiausia buvo, kai pamaciau gaidi – toks graudumas paeme. Akimirka pasijutau kaip Raseiniuose. Ach...

P.S FK’os garbei, ne karto neparasiau tobula. Nu tobula ir nebuvo, tiesa pasakius. Buvo taip vaikiskai smagu:)

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Zivile, as uz tave - bent jau nuotraukos tobulos :) Musu Benas tikriausiai nuo ausros iki sutemu ten mielai sedetu ir viska idemiai apziurinetu. O paskui ir namuose dar nuotraukas prasytu n kartu parodyti :)

Anonimiškas rašė...

As skaitydamas jauciau, kad tarp eiluciu esu lazdavojamas del "tobul..." :)

O siaip faina - ypac liutc :) ir begemotc :)))

Jegele

Linas rašė...

Aha, dar apie marketinga. Prie aligatoriaus yra lentele - prasom nemetyti daiktu i aligatoriu, nes busit paprasyti dvieju dalyku:
1. Nueiti ir susirinkti tuos daiktus;
2. Palikti zoologijos soda.

:))))))))