sekmadienis, rugsėjo 30, 2007

liudnas savaitgalis

savaitgalis prasidejo nerealiai. Kalnai visokiu skanestu, daug vyniuko, nauja chebryte, prie kurios jau baigiam priprasti, piratinis "ratatouille" filmukas.

bet po to linas eme ir apsirgo - panasu i apsinuodijima maistu. ziauriai. visa savaitgali temperatura sukinejosi apie 38C.. o linas tai saltakraujis, jo normali kuno temperatura yra 36C, kai buna 37C - jis kliedi, o kai 38C tai jau jau faktiskai mirtis ant slenkscio. Rimtai. Bet, dabar po truputi kapstosi, o as internete iki nukritimo prisiskaicius visokiu salmonelioziu ir kitu zarnyno nesamoniu simptomu, bet taip ir neatradus ligos diagnozes, neturejau ka veikti, tai nemaza laiko dali praleidau saite, i kuri prisiregistravus, nemokamai gali bandytis ivairias sukuosenas. Atak! uzsiemimas vertas pirmos vietos laiko uzmusinejimui internete:))

Dabar rimtai uzsiveziau kaip nors drastiskai pasikeisti ir jei matot reikala nurodyti krypti - labai labai laukiu kometaru:)))
O apacioj linukas:) po ilgu bandymu, beveik esu isitikinus, kad jis turi buti arba plikas kaip dabar, arba sviesiaplaukis pukis:))) o paskutine nuotrauka - linas a la J.Simpson style - mano kerstas uz tai, kad prasirgo visa savaitgali.
tik jei zaisit, is karto isidekit normaliai nuotrauka, nes jei noresis ja keisti, reikes arba susimoketi arba prisiregistruoti nauju vardu ir nauju emailu:))

5 komentarai:

Danguole rašė...

He, he...Man Lino paskutine sukuosena sukele isterini juoka. Cia jis viens prie vieno panasusi i viena mano pacienta -transvestita, kuris ruosiaisi radikaliai operacijai ir vis atvaro su ruzava pinigine ir aptemptom kelnem.
O jei kalbeti apie tave, tai paskutine yra tikrai 'vezanti' :)

Anonimiškas rašė...

Labas rytas :))))

Nu jo Lionkai tinka tik plika galva :)

O apie Zivile:
Praktiskai viskas tinka!!!!Netgi zinant mano poziuri i trumpus plaukus as galiu pasakyti, kad ir roxettes sukuosena tinka :) bet geriausia tai angelinos joli :) nors dar tos naivios moteriskes irgi veza (paskutne eile , antra is kaires) :)))))tokia housewive :)))))Vienu zodziu Lionka sveik!!!

Anonimiškas rašė...

Zivile,

as uz tamsius plaukus.
Ir banguotus :)
Taigi, nieko drastisko...

Atsiusk ta link'a!!!!!

Giedre

Anonimiškas rašė...

laba,

man labai patiko Zivile trumpais plaukais, netgi labai ;) gal todel kad labiausiai primena dabartine Zivile, kuri turi didziuli pomegi vaiksciot susirysus plaukus?..

Valerija

Zivile rašė...

aaaaa valerija!! pasiilgau:)) butinai brukstelsiu tau laiska:)

o del sukuosenu, tai zelandijos ir lietuvos preferencijos skiriasi kardinaliai:)) zeladijoj visi noretu matyti mane su baltais trumpais plaukais (kaip paskutinej eilej:). zodziu teks paciai nuspresti.. et..