trečiadienis, rugsėjo 05, 2007

Krepsinis

Su dar viena pergale visus!
Labai dziaugiuosi, kad iseina pasiziureti krepsini net ir bunant cia - Zelandijoje. Per televizoriu pamatyti butu sunku, nes cia visi pamise del regbio, kaip zinote, ir uz keliu dienu prasides pasaulio regbio cempionatas Prancuzijoje, tai visos zinios apie tai kaip All Blacks'us islydejo oro uoste, kaip pasitiko Prancuzijoje, kaip apsilanke pas juos Zidane'as ir t.t., ir pan. Apie krepsini aisku ne zodzio :) Gerai, kad yra internetas ir oficialus FIBA remejas - http://www.mediazone.com/. Cia galima uzsisakyti visu rungtyniu paketa ir tik uz 20$! Tai pasijungiam prie TV ir ziurim tiesiogines transliacijas be jokiu reklamu ir pan :) Aisku kartais pastrigineja internetas ir vietoj vaizdo matosi tik "slide show", bet tikekimes taip neatsitiks per lemiamas varzybas ir lemiamomis akimirkomis :)) Ai tiesa, yra dar vienas nepatogumas, tai laiko skirtumas. Siandien, pavyzdziu, teko keltis 4 val ryto, kad paziureti rungtynes live :) Bet kaip nors pakentesiu, kad tik vyrai ir toliau panasiai zaistu ir neatsipalaiduotu per daznai.
Kas patiko? Patiko gynyba (iskyrus 3 kel su cekais), patiko greitas perejimas i puolima (visgi reikia mums gero izaidejo), patiko, kad Javtokas pataiko baudas (100% su turkais!) :) Bet neaptiko, kad per daug gincijasi su teisejais, vos ne po kiekvieno svilpuko. Norejau, kad siandien kas nors gautu technine, gal apsiramintu ateity. Gasdina baudu pataikymo procentas, ypac gyneju (Jasikevicius 50%, Kaukenas 40%). Ir aisku klaidu skaicius (vidutiniskai 18 per rungtynes). Na bet tikekimes isivaziuos rinktine ir kaskart zais vis geriau ir geriau :)

Ai dar prisiminiau, kas link krepsinio. Radau darbo skelbima, kad NZ geriausia krepsinio komanda NZ Breakers (ale Kauno Zalgiris) iesko pardavimu ir marketingo specialisto, tai suaplikavau :) Pripasakojau, kad krepsinis Lietuvoj religija ir kaip jiems bus gerai, jei priims lietuvi, tai gal ir susigundys :) Ilysiu i krepsinio sfera, tai veliau dar i kokia FIBA isidarbinsiu :)

5 komentarai:

Gintautas rašė...

Apie ka cia Linai rasai? Kas tas krepsinis?:)

Tausodamas patriotinius nervus pradesiu ziureti varzybas kai iseis i pusfinali:)
Beje reikejo parasyti maila buciau rades nemokama internetine transliacija.

Unknown rašė...

gaila, kad Zelandijai nepasiseke i Olimpiada patekti, eilini karta nuo Australu gavo :)
Bet faina, kad ir ten gali rungtynes lietuviu ziureti. super!
Beja, NBA jau nebe uz kalnu :)

Anonimiškas rašė...

Ei bachuras :) Mes tau rekomendaciju galejom parasyti :)))))) O dar reikejo prideti foto is Prahos :)))))) Butu iskart paeme!!!! Butu labai faina jei priimtu :)))) Galetum sukontaktuoti su Z ar Lr nu blogiausiu atveju su Neveziu ir padaryti koki kaledini turnyra :)))) Karocia sedziu orouoste ir nematysiu lt-ger varzybu :(((( Bet mes laimesim 15ka tasku!!!!!

Linas rašė...

Na +15 gal ir butu buve, bet kazkaip, kai pradeda pirmauti daug tasku, tai pradeda zaisti ne savo zaidima - stengiasi ilosineti kamuoli ilgai ir tada paskutinemis atakai skirto laiko sekundemis kazka bando individualiai padaryt :( Tai ir gaunasi pskui, kad reikia biski pasinervinti. Bet gerai - reikia itemptu rungtyniu, kad pasimatytu ar turi rinktine charakteri.
O NZ Breakers lyderis yra Kirk Penny, na tas kur Zalgiryje neisitvirtino, tai gali bloga aki ant lietuviu turet :)

Anonimiškas rašė...

:)))) Tegul jis turi ten kokia nori aki :))))) Jei nepriims i darba paduok i teisma del tautines diskriminacijos :) Nes kaip roolinti krepsini betkoks lietuvis zino geriau 10 kartu nei NZ krutas vadibininkas :)))))

O del varzybu tai klasikinis LT zaidimas!!! :(