ketvirtadienis, liepos 19, 2007

uzklasine veikla:))

Tai va. Kadangi su kolegem nuolat pavirkaujam kaip mum blogai dirbti reklamoj (galvojau kad cia isskirtinis lietuviu bruozas nuolat buti nepatenkintai, bet pasirodo ne:))) nusprendem po darbo eiti ko nors mokytis. Pageidautina, kad nauji igudziai butu susije su judejimu ir taip uzsiskaitytu kaip sportas.
Zodziu po intensyviu ieskojimu, ir dar intensyvesniu debatu – (pasiekti konsensusa tarp moteriskiu visada gana sunku), nusprendem mokytis sokti. Kadangi esam moteriskes ir tik mano Linas drasiai pasirasytu eiti sokti kartu, reikejo susirasti tokius sokius kurie tiktu tik moterom. Zodziu galu gale nusprendem mokytis – pole dancing. As tai vadinu strip aerobika, nes is esmes tai ir yra tai:)) Susirenka kruva merginu su trumpais sortukais (reikia nuogu koju, kad butu galima stipriai “uzsikabinti” uz stulpo) ir mokosi kaip profesionaliai suktis apie stulpa.
Tai va. Kol kas esam nuliniam lygy – t.y mokomes visokiu paprastu dalyku. Galiu pasakyti tik tiek, kad tai ziauriai sunku ir visai neseksualu. Ir siaip daug prakaito, ir dar daugiau juodo darbo. Turiu milijona melyniu ir lengvai drebancias kojas. Bet.... jei kas nutiktu ar reklama galutinai uzknistu – turesiu back up gyvenimo plana:))))) chi chi:)

5 komentarai:

Anonimiškas rašė...

superinis uzsiemimas :)))))) Gal ir LT kada nors atsiras :))))))

Anonimiškas rašė...

nauja sukuosena, strip sokiai...ir kuo visa tai baigsis?:)

Anonimiškas rašė...

QUOTE 'Gal ir LT kada nors atsiras'

beveik galeciau lazintis, kad lietuvoje tai jau propaguojama. kita vertus nezinau, kiek megejiskai :)

va parsisiutem kelias 'kitas' (lnk)laidas,tai 98% dalyviu - gogo sokejos, kas is esmes, mano, kaip neprofesionalo supratymu, yra vienas ir tas pats :p

Anonimiškas rašė...

to zela:

jei tai tikrai tas pats, ka rodo "Kitas" (man ir vienos laidos uzteko :)), tai tada bala nemate, tikrai isgyvensiu ir be to :).

Kazkaip Zivile poetiskiau visa tai aprase :)

Linkejimai,
Jurga

Anonimiškas rašė...

AB:

Tu gal Živile kokią kamerą į tas pamokas pasiimk... Įdomu būt pasižiūrėt į treniruotes...