sekmadienis, birželio 17, 2007

N-14

Ketvirtadieni viena publicistikos laida labai placiai nagrinejo tema apie vyrus, kurie gyvena su lelem. Kadangi laida visai nemazai pries tai reklamavo - zinojau, kad jos neziurejus i darba penktadieni geriau neiti - neisipaisysiu nei i viena pokalbiu tema. Tai va ir ziurejau. Hmmmm tobula tema. Kalbino keturis vyrus, kurie del vienokiu ar kitokiu priezasciu niekaip nesugeba susirasti tikros drauges ir del to perka ziauriai ziauriai brangias plastikines leles, kurios gali atlikti ko ne visas "svarbiausias" moters funkcijas. Negali tik bumbeti, negali tustinti kreditines saskaitos ir niekada nesako ne. Kaip menki trukumai buvo pamineti, kad ji niekada nekalba ir niekaip neatsiliepia i vyro glamones. Hmmmm.. vyrukai su entuziazmu demonstravo kaip galima pakeisti jos liezuvi ar vagina, jei nori ko nors neiprasto. Arba kaip galima pakeisti veida, jei ji uzsinori miego. Brrr.. Puse kolegu vyruku - laidos neisziurejo iki galo. Anyway.. Moralas ne apie tai. Laida tikrai pavykusi, diskusijos tesis turbut dar gera savaite. Bet... tas nelaimingas vaginos keitimas ir detalus jos eksponavimas per TV, man visam laikui sugadino mano santyki su moliuskais, geldelem ir dar gera doze juros gerybiu..

Vakar vakarienei gaminomes moliusku su spinatu padazu. Tai pagaminus pasimate, kad isvire moliuskai ziauriai panasus nu.... patys matot:) siaubas.

fu fu fu. Dirbu reklamoj, o tik vakar iki galo suvokiau kokia didziule yra teliko galia:))) ir as nesikraustau is proto!

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

:) nealkoholinis alus pirmas zingsnis iki gumines moters :)

Daugiau nieko negaliu pasakyti :)))

Zivile rašė...

cha cha pazysti ka nors, kam jau tiek netoli?

Anonimiškas rašė...

nesu isitikines, bet speju, kad didesne tikimybe bendrauti su gumine lele bunant visiskai girtam, tai nzn, kaip ten su tuo bealkoholiniu alumi :)

Anonimiškas rašė...

demonstracija turejo but tikrai vaizdinga, nes man jusu moliuskai labai skaniai atrodo.

Anonimiškas rašė...

Nu del nealkoholinio alaus :)..... Zinau tik viena frukta, kuris alaus negeria :))))))) dabar Naujojoje Zelandijoje gyvena :)
Zivile susirupink :)))

Anonimiškas rašė...

Tos guminės bobos tai ponų išmyslas... ir bereikalingas pinigų mėtymas...

AB