pirmadienis, gegužės 14, 2007

Miranda

Praeita savaite pradirbau rekordiska valandu kieki - taimsheetuose sedi 74 valandos!! (sauktukai reiskia desperacija, o ne didziavimasi) tai ta proga sekmadieni (nes sestadieni irgi dirbau..) isvaziavom i Mirandos karstuosius mineralinius baseinus. Visi vietiniai maivesi ir sake, kad dar per anksti. Lauke dar pernelyg silta. Bet nieko. Diena ispuole rudeniskai vesi, tai visai smagu buvo pamirkti siltam vandeny. Baseinai tokie senoki, 60 metu statybos, bet puse bedos. Tinginiavimui tinka.

O siaip tingi buvo kelione. Sustojam kokiam parke. Pasiskaitom, kad trumpiausias keliukas valanda peskom ir neinam... Tiesa, Waharau parke stovi grazus remas su prierasu, kad cia naturalus gamtos sedevras. Manau ideja drasiai galetu nusikniaukti koks lietuvos kaimo turizmas. Mes, lietuviai, gi megstam fotografuotis..:)

Vat. Tiesa pakeliui vis sustodavom pas vietos ukininkus, tai darzoviu prisipirkom daugiau nei galesim suvalgyti turbut:) Idomiausia buvo vieno italo parduotuvele vidury bele kur:) jis sviezia mocarelos suri 2 kartus per savaite siunciasi is Italijos. Idomu kas ji ten perka, bet jei veza -vadinasi paklausa yra.

ok. iki kitos savaites. nors gal ne. Pas mane darbe pradejo dirbti nerealaus grozio mergina. Jauciu, kad sita tema reikalauja detalesnio aprasymo:)))

10 komentarų:

Anonimiškas rašė...

hmm.. ne tik detalesnio aprasymo su visom pikantiskom ? detalem, bet ir nuotrauku. tegu ir fully clothed, tiks..

Anonimiškas rašė...

Visiškai pritariu, kad reikia detalesnio aprašymo ir nuotraukų...

AB

Gintautas rašė...

Cia apie grozi raso Linas ar Zivile? Pala,pala jei normaliai merginoms graziu merginu nera:) Ir beje Kur po velniu dingo Linas. Jis nors ir matosi bet visiai nesigirdi. Pas mus atejo vasara -beveik.
Apie mocarela. Mocarela turi tauta kuri neipatingai pasizymi tiesos sakymu. Siulau netiketi informacija kuria jie mateikia:)

Gintautas rašė...

pateikia

Gintautas rašė...

Tai kada atsiusite iskvietimus?

Gintautas rašė...

Geguzis jau kaip ir atejo

Zivile rašė...

Heh, taip ir maniau, kad sakinys apie nerealaus grozio mergina darbe bus pagrindinis akcentas :))
O as niekur nedinges, bet kazkaip jau taip susikloste, kad apie grozi, emocijas ir pan daugiau raso Zivile. As kazkaip labiau linkes i faktu rasyma :) Manau iskart matosi is stiliaus kas kuri post'a parase :))

Anonimiškas rašė...

A tai kur tos mises aborigenes nuotrauka? :)

I LT ateina vasara!!!!!!
Gal parvaziuosit atostogu? :)

Anonimiškas rašė...

Zivile, ar tik ne i audita perejai, kad tiek valandu dirbi?:)
As tave labai gerai suprantu ka reiskia tiek valandu isdirbti per savaite, bet galiu paguost, kad paskui ipranti, zinai kaip ten su tuo kariamu sunim:)
beje, laukiu ir as detalaus aprasymo:)

Anonimiškas rašė...

Jau puse metu praktiskai, o kaip suprantu dar nebuvot pietu saloj? Ten gi pagrindiniai NZ artefaktai pupso.