penktadienis, gegužės 18, 2007

Grozis isgelbes pasauli

Zodziu. Si savaite irgi buvo ziauriai sunki. Ne auditas, bet atsisakau patiketi, kad kada nors su tuo susitaikysiu:)

tai va apie mano grazias koleges. Siaip retail'o skyrius yra rinktinio grazumo merginu skyrius. Sorry nuotrauku nebus, kai noredavau su mobiliaku nufotkinti, mano kolegos vyrukai sakydavo valdykis ir lauk geresniu progu - nu ka, jie tikrai turi daugiau tame patirties:) va. o kazkada sake, kad mane irgi perkels i ta skyriu.. tai gal ir as grazi:))) nu bet neperkele...

tai va. i ta ir siaip graziu merginu skyriu atejo viena uz visas grazesne. Visada visas moteriskes idemiai nuziuriu. Bet sita nuziuri visi. Kai eina pro diziku skyriu (vieta, kur susitinka visi skirtingi departamentai) darbas keliom akimirkom sustoja. Visi i ja vienaip ar kitaip ziuri. Na puse apsimeta kad neziuri, snairuoja, debso, - bet kuriuo atveju tai gana akivaizdu. O mergina tobula. Tobulom ilgom kojom, tobulo kuno (net tos baisos balionines sukneles jai tinka!), plaukai ilgi ir nerealaus storumo, akys didziules, blakstienos ilgos, storos ir riestos, oda lygi lygi. Kai ziuri atrodo, kad visi tobuliausi dalykai atiteko vienam zmogui. Siaip, kai pagalvoji jai turetu buti labai sunku gyventi - gi pastoviai visi i ja vepso. Kita vertus, pirma karta galiu patiketi teiginiu, kad grozis gali isgelbeti pasauli. Jei del tokiu moteru sustoja darbas, eismas - ir karas turbut galetu:)

ok. Esu skolinga nuotrauka. Medziosiu toliau. Nezinau ar noriu su ja susidraugauti, turbut isivaryciau amzina kompleksa, bet fotke isgausiu.

va. Tiesa, kita savaitgali bus puse metu NZ. Laukit issamiu raportu su galutine isvada - likti cia ar ne.

Ir dar valio mano Astai!!!! ji pirmoji atskrenda pas mus. Laikas: kazkada si lapkriti. Tada sturmuosim pietine sala. Pagalvojau, gal kas nori prisijungti? Kuo daugiau musu butu, tuo maziau kiekvienam tektu vairuoti :))) a?

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Labai suintrigavo aprasymas apie graziaja kolege:) laukiu nuotrauku! Pasakyk, kad Lietuva ja domisi;) (tada ji turetu paklausti kas tai...) g-

Anonimiškas rašė...

As tai galvoju, kad grozis labai jau reliatyvus dalykas. Kad kiekvienas savip grazus. Bet... labai noriu pamatyti jos nuotrauka :)

Anonimiškas rašė...

ar tik, panele, ne reklamos agenturoje dirbate? :)
tavo kolegos, arba bent jau aprasytoji, turetu tavim labai ddziuotis :)

p.s. o gal ji myspace.com (ar pan) naudoja, tokiu atveju tau nereikes jos fotografuoti

Anonimiškas rašė...

E jus grozio ishtroshke!! Varykite i vokieciu gatve vakare - ten visos NZ grazuoles nublanksta :)
Gyvenat ant LT ir nevertinate ka turit!!! Mat labai idomi kokia ten grazuole :)
Va nueikite i saita ir pamatysite kokia ji ten grazuole :)
http://www.fishki.net/comment.php?id=21294

LS rašė...

Labas rytas Zivile, Lionia,
Siek tiek nesimiega, tai pamaniau, kad pasisveikinsiu. :)

Lauris
p.s. Tiesa, jei dar nezinot norejau pacius informuoti, kad Laurynas su Vaidile tuokiasi birzelio 9 diena, Vilniuje :)

Zivile rašė...

cha.. grozis neisgelbejo reklamos. Mergina iseina is darbo del per didelio kruvio. Kaip mano kolegos bernai sake: tokioms grazioms moterims vieta pacioj reklamoj o ne jos gamyboj. Manes tai is vis moterim nelaiko itariu.. kviecia po darbo isgerti ir aptarineja moteriskes taip lyg manes salia ne nebutu:) aj..

Zivile rašė...

ot gaila, kad nebusim tuo metu ant lietuvos zemes... nera nieko smagiau kaip nuziurineti vestuvininkus. ajajajai.

anyway,valio busimai graziai seimai!!!

Anonimiškas rašė...

A tai parasysit ka nors? Labai jau ilgai tylus.