antradienis, lapkričio 28, 2006

NZ - 6 diena...

Siandien Zivile buvo pokalbyje su Swann Group Recruitment Agency direktoriumi ir jai siulo Marketing Assistant pozicija, sveiko maisto kompanijoje Sanitarium. Isejo is pokalbio visa svytedama. Patikt patiko, bet bijo, kad ne visur gaudosi... Dave pasiskaityti apie kompanija, apie maisto pramone Zelandijoje ir paprase pranesti iki penktadienio ar nori i sia pozicija. Ot kokie keisti - aisku, kad "jemam" sita darba, ko cia dar laukti 2 dienas :) Juolab, kad Zivile nori labiau i marketinga pereiti is reklamos, o cia kaip tik surinkta stipri komanda, kur galima bus daug ko ismokt...

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kazkokia knyga maciau knygyne apie fast food'a. Tai autoriai rase perspejima, kai perskaitysit sia knyga gali atsirasti salutinis poveikis - daugiau niekada nebevalgysit Fast Food restorane:)))))) Pasiziurekit, kad pravers. O sveikas maistas, tiesa, NZ kas - dumbliai ir juros kopustai ir siaip visokia fignia ar kaip ten?

Aurimas

Zivile rašė...

NZ pamishus ant sveikumo, bet vis tiek storu zmoniu yra, pvz, musu Seimininke :) Bet cia ne juros kopustai ar dumbliai, o siaip "visokia fignia"...:)