ketvirtadienis, liepos 12, 2007

Nauji namai

kraustymasis i naujus namus buvo trumpas, bet varginantis.. I NZ atvaziavom su 3 lagaminais, po puses metu issikraustem i kita buta turbut su kokiais devyniais... visu rezoliuciju neapsikrauti nereikalingais daiktais kazkaip neiseina igyvendinti:) et..

Zodziu nauji namai. Tobuli. Aisku dar truksta kai ko (!!! vel kalba eina apie papildomus is esmes nereikalingus daiktus!!) ir jie dar turi svetimu, senu namu kvapa, bet cia laikina. Si savaitgali, jei viskas eisis kaip suplanuota, organizuoju paveiksliuku piesimo workshop'a - tai apkabinesim sienas, jei linas vel nepraziopsos internetinio aukciono, prisipirksim mielu nereikalingu daiktu ir lauksim sveciu. Visada. Sitie namai turbut pirmi, kur tikrai lauksiu sveciu.

Zodziu nuo pradziu. Musu nauji namai yra Alberto gatvej ir vadinasi Princo Alberto apartamentais. Sikarnai. Nekilnojamo turto agentai juos apibudina, kaip labai erdvius su ypatinga atmosfera (?) :)) toliau. Ieinam i vidu. Kaip kokiam prancuzu filme ilipam i senovini lifta. To greitai padaryti neiseina, nes is pradziu atitrauki vienus vartus, paskui kitus, paskui ieini ir juos po viena uzdarai. Tada letai letai uzkyli i trecia auksta. Kiekvienas aukstas turi savo paveiksla. Musu paveikslas moteriske su balalaika. Tada atsirakini koridoriu ir eini juo iki galo kol pamatai and duru 3D. Cia musu namai.

Viduj is karto patenki i maza koridoriuka, kuris pereina i virtuve ir paskui i didziuli living room'a. Itariu tas kambarys didesnis uz visa musu buta, kur pries tai gyvenom:)) Sienos aukstom lubom (ten kabinsim paveikslus:), langai didziuliai, ir per sustumiamas duris matosi nemazas balkonas (ten auginsim geles ir kepsim barbekiu tais vasaros vakarais ir savaitgaliais, kai busim mieste). Va. Pro balkona matosi mazas parkiukas su fontaniukais ir jauki baznycia su tobulais vitrazais. Siek tiek truksta miesto ziburiu ir vandenyno vaizdo is ano buto, bet visko vienam tureti dar negalim:)

tai va. Tada yra du nedideli miegamieji. Kadangi ju langai yra i vidini kiemuka ten kiaura para buna visai tamsu. Del to pastoviai nesuprantu ar jau reikia keltis ar dar ne. Zodziu - tobulos salygos miegojimui kiaura para:)) Vienas miegamasis musu su Linu, kitas Vilmio - musu kambarioko. Jam tikrai reikes dedikuoti koki visa chapteri, nes jis ko gero iki kaledu bus musu seimyna:)))

vat taip. Tikrai jie yra namai i kuriuos smagu grizti. Prikabinu kelias foto:

kreivai "isejes" liftas:))


gyvenamasis kambarys


turesiu net savo palange!! ten desiniajam nuotraukos kampe, indeliuose nu traskuciu bando augti petrazoles;)))






cia siaip. dar niekada neturejom virtuves su sukabintais puodais:)))

[Updated by Linas, 2007-07--13] Dar prisegu keleta nuotrauku:


Cia musu didysis balkonas :)

Parkelis pro balkona

Vaizdelis i kita puse is balkono...

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Faina :)!!!!

Linas rašė...

Neturejom interneto kelias dienas, tai uzdelsem su buto nuotraukom :)
Maciau piktu lenku buvo i Vilniu atvaziave :) Net per NZ zinias rode vaizdelius, kaip policininkai vaikosi juos stadione :)) Kaip riausiu paskui mieste nebuvo?

Anonimiškas rašė...

Ai lenkai tai eilini karta pasihiko :) Vetra taip smagiai zaide 1a kelinuka ir dvi bankes grazias ikale, o po pertraukos ijungia tiesiogine transliacija o ten jau bardakai :) As ir norejau nuvaryti paziuret fules, bet oras labai lievas buvo tai nusprendziau namie ziureti per telika :) Aciu Dievui!!!O mieste tai lenkai kazkiek ten kazko palauze, bet minimaliai.
Labiausiai tai juokinga buvo kai rodo per TV lenku sirgaliu kokie 3000, o uz vetros "tikru" sirgaliu kokie 100 ir dar siaip fules megeju keli simtai, toks ispudis, kad lenkijoje losia :)))

O butukas tikrai fainoje vietoje :)

Anonimiškas rašė...

grazus butukas:)
Svarbiausiai, kad sirdiai miela ir norisi grizti namo.