pirmadienis, liepos 02, 2007

seniai berasiau apie savo darbuka..

..zodziu einasi puse velnio. vienoj prezentacijoj pas klienta sudalyvavo generalinis, tai atlyginima po to pakele ta pacia diena ir atgaline data (!). Nu ne tiek kiek norejau, bet su pazadu ji dar karta perziureti po 3 menesiu. Tai kaip ir normaliai.

Dar turiu nauja vadove. Salto gyvatisko zvilgsnio blondine su siek tiek atsikisusiu smakru. Kasdien svarsto ar verta darytis dar viena botulino injekcija ar ne:) atak moteris. Is pradziu buvau nusprendus jos nemegti, bet jos ir mano artimiausiu metu planai sutampa (migruoti i reklamos agentura, kur nors azijoj) - tai nusprendziau pamegti. Jei paskelbsiu bloge apie kokias drastiskas grozio proceduras - zinokit, kad jau susidraugavom ir patapom tikra komanda:)))

Dabar trumpas pro memoria praeitam penktadieniui. Ziauri buvo diena. Prasidejo pravalais. Paskui musu TVC prodiuseris mane apklyke del to, kad klientas biudzeta sumazino kone per pus, paskui geras pora valandu del to zliumbiau (esu baisiai jautri rekimams), paskui buvo daug darbo, paskui ta prodiuseri paskundziau HR'o vadovei (pirma karta savo inciatyva nuejau ir paskundziau, tiesa, pasakiau kad jam butinai reikia i pykcio valdymo kursus arba as su juo negaliu dirbti - ka gi, tikrai tampu kale profesionale:)) bet esme ne cia.

Apacioj prikabinu trumpa klipuka su dienos highlight'u:) vienas dizaineris del kazko susilazino su vienu kurybininku. Del ko - istorija nutyli, bet pralaimejusioji puse turejo nusidepiliuoti kojas (hrrrrrr berniuku plaukuotos kojytes!! :)), issitepti idegio kremu, apsimauti trumpucius rozinius sortukus ir rozinius batukus ir taip apsirengus visiems norintiems atnesti alaus arba vyno i darbo vieta. Ten kur bicukas paima lapa - jis pilnas uzsakymu - nesiojo geras 2 valandas:)) super! mergos lydesi del bicuko koju ir uodegos - celiulito ne zenklo, depiliacija vykusi. Bernai tyliai dziaugesi, kad ne jie pralaimejo tas lazybas:)

Tai va. Kartais pas mus buna smagu:))

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

na, tikrai visai neblogai atrodo :))))

Anonimiškas rašė...

As jau cia visai nebesusigaudau...

Kas kiek laiko Ogilvy NZ kelia atlyginima?:)

Jeigu kas 3 menesius, tai noriu emigruoti :)