penktadienis, spalio 31, 2008

Gyvenimas tęsiasi...:)

Na va, gal pasikarščiavau su tais "nesėkmių periodais" arba kažkas nuėmė užkeikimą :)

Antradienį pasiskambinau į ASUS atstovybę (nustebtumėte kaip iš tikrųjų tariasi ASUS) ir jie patarė atvežti laptopą į savo servisą. Nuvežus toks vaikinukas pažiūrėjo, sako greičiausiai LCD monitorius parėjo.
- Na ir kiek gi tai kainuos?
- O čia garantinis aptarnavimas?
- Na gal jau ne...
- Tai bus garantinis.
Tada susigriebė, kad galiu ne taip suprasti ir pradėti smerkti kompiuterines garantijas kaip nieko nereiškiančias bei pažiūrėjo kada gamintas. 2006.10.4, kaip 2 metai jau ir praėję, bet paskaičiavus, kad galėjau pirkti po mėnesio ar dviejų garantinis taisymas kaip ir pasidaro pateisinamas :) Taigi pažadėjo sutvarkyti viską iki penktadienio ir dar už dyką! :)
Teko praleisti keletą dienų be savo "meilės". Na bet buvo proga išeiti į kiną, kur vis ruošėmės ir neprisiruošėm, nes visai šalia namų. Žiūrėjom Guy Ritchie "RocknRolla". Visai linksmas toks. Ypač patiko klausytis "rusų" kalbančių rusiškai su akcentu ir kai kurie vertimai iš rusų kalbos :) Ir dar pramušė 2 "čečėnai", kuriuos vaidino (kiek spėjom pastebėti subtitruose) lenkas ir matyt lietuvių kilmės aktorius(?) kažkoks Kovas...
Aišku australų serviso tobulumai išryškėjo ir šįkart - nors žadėjo paskambinti, kai bus sutvarkytas kompas, bet šiandien iki darbo pabaigos taip ir nesulaukiau skambučio. Tai teko pačiam skambintis ir aiškintis ar sutvarkė ar ne. Aišku viskas sutvarkyta, bet dirba tik iki 18 val. Ha! Dabar 17 val ir dar iš darbo reikia nulėkti iki namų ir pasiimti mašiną bei per kamščius nuvažiuoti iki vietos... Teko palakstyti ir paprakaituoti, bet va jau naują blogo įrašą rašau su savo kompiuteriu :)) Tai belieka tikėtis, kad ir butą nusipirks investuotojai (aukcionas lapkričio 22 d.) ir viskas bus gerai :))

O Melburne nusimato didelių įvykių - Melbourne Cup, žirgų lenktynės dėl kurių net antradienis ne darbo diena. Kas įdomiausia, kad 57% žirgų lenktynių lankytojų yra moterys, kurios išsipuošia gražiausiomis suknelėmis ir skrybėlaitėmis. Jei gausim bilietų - varysim ir mes. Bus nemažas blogo įrašas manau :)
Taip pat ryt prasideda Movemberis, kai vyrai nesiskuta ūsų ir taip bando atkreipti dėmesį į prostatos vėžį. Šiemet akcijoje dalyvausiu ir aš :)
Na ir dar laukia blogo įrašas apie mūsų kelionę po Great Ocean Road. Taigi stay tuned!

1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

O lietuvoje prasideda linksmu svenciu savaitgalis - Helovyyynas + Kapu lankymas !!!!

Nieko naujo, bet kazkaip vistiek savotiskai faina :)

Sekmes!!!