penktadienis, vasario 23, 2007

50 dienu iki visiskos beprotybes

Valio. Siandien 50 dienu kaip dirbu zelandijos ogilviuose. Atrodytu ko daugiau ir benoreti. bet.. :) juokas pro asaras.. Pirmadieni einu kalbetis su human resourses ir zadu tiesiai sviesiai pasakyti, kad ko gero daugiau nebenoriu cia dirbti:) Va taip. Vyno ir alaus saldytuvas nepermusa kasdieninio streso, be to pastaruoju metu uztenka puses taures vyno, kad apsvaigciau iki negalejimo:)) Jauciu, kaip galvoj atsiveria cakra - tuoj galesiu priimineti energija tiesiai is kosmoso. Mitu mitas, kad zelandijoj viskas relaxed ir be streso. Bent jau ne reklamoj:) Zodziu per 50 dienu pasiekiau ziauriausia nervu krize, kuria esu pasiekus Lietuvoj paciu itempciausiu laikotarpiu. Ir tai mano kasdienybe, o ne pikinis laikotarpis!

Kita vertus butent siuo metu mano asmenybe igauna tas spalvas, kuriu kartais trukdavo. Po truputi tampu tobula "kale". Pas mus taisykles paprastos - jei kas stoja skersai kelio - salini. Be jokiu skrupulu ir kaltes jausmo eini pas generalini direktoriu arba bet ka, kas auksciau ir sakai kas blogai ir kodel blogai. Net nesivargini issiaiskinti su tuo zmogum, kuris tau kelia problemu. Pagrindine taisykle: "save your ass". Galioja absoliuciai visais atvejais. Jokiu nesamoniu, kaip "buk geras", "noriu, kad mane visi megtu ir myletu" ir pan. Sunku. As noriu, kad mane megtu:) Nepaisant to - pora argumentuotu pokalbiu su generaliniu ir panasu, kad gausim nauja account direktoriu:) Gaila, bicas turi maza leliuka, zmona nedirba. Bet jis tikrai pats blogiausias vadovas, kuri kada nors esu turejus. Jei ne jo organizuotumas ir uzmarsumas man tikrai siandien neatsiverinetu cakros.

Vat. Nepaisant visu nervu ir noro viska mesti, mane ziauriai veza darbu mastai, kurie cia vyksta. Kad ir dabar - chebra dalyvauja konkurse del pasaulinio Vodafone tinklo. Ne siaip atstovauti Zelandijai, bet daryti strategija ir kurti worldwide!!! Galimybe, kad ir as kada nors tame galesiu dalyvauti, tiesiogine prasme palaiko motyvacija ir sulaiko nuo noro uzmusti savo tiesiogini vadova:) nu tokio beviltisko bico nesu dar sutikus. Rimtai. Ir tikrai nera nieko sunkiau nei buti pavaldziai kazkam, ko negerbi ne per nago juodyma.

Ok. Gana skustis. Zinau, kad jum smagiau skaityti apie tai, kokia grazi yra Zelandija. Pries akis tobulas savaitgalis (Agne, dabar 100proc suprantu TGIF reiksme ir prasme!). Veiksim ka nors smagaus. Pirmadieni uzsukit paskaityti:))

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Zivile, tai gal ir be tu ogilviu butu kas veikti? Na, is kitos puses - suprantu nora kurti worldwide :) Laikykis.

Anonimiškas rašė...

Zivile,
Kaip rusai sako "muzhaise"!!!

Gintautas rašė...

Visiems yra sunkiu momentu, net ir Lietuvoj:). Laikykis. As tai manau kad gero zmogaus savybes reikia islaikyti. Aisku jei jau negali susitaikyti su bico budu tai jau daryk kaip iseina. Ale saugokis jausmo: kai ateis naujas zmogus o autoritetas taip ir neateis.;) O jei ka paskaityk Jurgos patarima.