penktadienis, sausio 19, 2007

pirmas atlyginimas

Yahoo!!! siandien sumokejo pirma atlyginima! gasdino gasdino, kad mokes tik nuo tos dienos kai gausiu darbo viza, o sumokejo nuo sausio 1, nors kontraktas prasideda tik sausio 8, o viza gavau sausio 11. Tegu buna paslovinti! gavosi taip, kad net ta laika kol laksciau savo reikalais po migracines, man uz tai mokejo. Negana to, priejo vaikinukas is finansu ir atsiprase, kad toki sprendima jie prieme nepasitare su manim. Kad tik dazniau taip nesitartu;))) Tik dabar bus dar sunkiau praeiti pro sukneles vitrinose. Tokie seilai....

Zodziu kuo toliau tuo geriau. Linas visa sia savaite laksto su savo popieriais. Tikrinasi sveikata, irodineja, kad turi "true love" santykius su manim ir pan. Labai juokinga. Turejom pririnkti bendru nuotrauku is ivairiu gyvenimo periodu, kad matytusi jog tai ilgalaikiai santykiai. Turim prie dokumentu prideti ivairiu laisku, is kuriu matytusi, kad vedam bedra uki;)) kita vertus, kitose salyse tokio dalyko is vis net nebutu galima irodyti. O cia kai sakai mano partneris, tai jau rimta. ne tai, kad kazkoks boyfriend'as:)) vat!

O dabar - savaitgali laikykis!! mes ateinam. Zelandija - tobulu savaitgaliu salis. Net nesvarbu ka veiki ir ar is vis ka veiki. TOBULA.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveiki,

O NZ darbe reikia "prirasyma" daryti :)? Tu pasakyk, kad mano salyje tokia tradicija - naujam darbuotojui , seni atnesa po geriausio vyno buteli :)))))

O del bendru nuotrauku - tai galiu atsiusti :) Parodysit ir jokiu abejoniu nebeliks migracinei, kad jus jau seniai pora :)))))) Yra keletas tokiu :)))))))

Gero savaitgalio ponuliai!!!!!!

Anonimiškas rašė...

hm, kaip idomu, as net netureciau tokiu nuotrauku. kaip tada reiketu irodyti?:)

buckis abiem.

Zivile, manyti kad pro sukneles vitrinoj REIKIA praeiti - klaidinga;)