antradienis, sausio 16, 2007

Lino sekmadienis

O sekmadieni buvo Lino gimtadienis. Taip taip - visi, kas nepasveikinot dabar griebkites uz galvos:p Keistas toks gimtadienis. Sakyciau labai neliniskas - be galvos skausmo ir realybes pojucio dingimo kita diena;) Gera pusdieni parke sukrite ant dekiuko klausemes dziazo koncerto. Sita kiviu gyvenimo dalis - super. Visi renkasi parkuose, pasitiesia pledus, issitraukia vyniuko (nezinau kaip su legalumu, bet visi ta daro:), knygu, uzkandziu. Savaitgaliais visada rasi kur nors parka su kokiu popiecio koncertu. Tokia totali totali atsipalaidavimo procedura.

Paskui korejieciu restorane kepem astuonkojus:) dar paskui gerem vyniuka ir ziurejom legendini zelandijos filma "banginiu vadeliotoja". Kas nematet, butinai issinuomokit ir paziurekit. Nerealus. Tik vaidinantys maoriai parinkti kur kas grazesni, nei yra is tikruju:) O jie yra laaabai gresmingi. Salia musu namu yra "show girls" klubas, tai eidami pro sali vis norim nufotografuoti maori, kuris dirba apsauginiu, bet vis pabijom. Jo sesely turbut galetum masina priparkuoti ir saule neprikaitintu tikrai:)

ir dar. Gavom klausimu kodel ne visus sveikinam su gimtadieniais savo bloge:) nu ka. Po olimpinio plaukimo svarstom ideja - Lino galva isnuomoti kaip reklamini plota:)) paklausa yra:) O siaip, tai pakvieskit i ta gimtadieni, jei negalesim sudalyvauti, tai bent virtualia dovana sugalvosim!

8 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kadangi mes su Asta jau pasveikinom ir nesame "uzmarstuoliu" sarase, tai nejauciam gedos jausmo :))))
Man irgi kazkaip keista kaip per Lionkos gimtadieni is ryto galvos neskaudejo :) Nu keista!!!! Ir viska prisimenu :))) Nu vienu zodziu svesti Lionkos gimtadieni be Lionkos Lietuvoje - NEIDOMU!!!!!! Ir klausimelis vienas!!!! O tai kokiam klube buvot? Kur vietiniai koki kokteli padaro, kad paskui kojos ir rankos pacios mosikuojas :)))

Anonimiškas rašė...

svenciau Linai savaitgali Tavo gimtadieni - tai ziauriai galva skaudejo. Tikiuosi Tu tai jautei - Tad su gimtadieniu, vyruciai ir mergaites. Kad simto metu Jus sulauktumet.

Anonimiškas rašė...

As irgi du alaus isgeriau sekmadieni, nors paprastai negeriu per diena tiek daug. Tikriausiai bobiska nuojauta kuzdejo, kad kazkieno gimtadienis, tik neaisku koks, bet reikia ble..t gert. Tad Linai sveikinam, geros tau kloties ir istvermes. Andrius Ir Inga

Gintautas rašė...

O tai Linas dar ir gimtadieni turi? :) Su sventem blet. Ir vel pramiegoajau visus gimtadienius

Gintautas rašė...

Zodelis blet turejo buti prie sakinio apie pramiegojima:)

Zivile rašė...

buvom klube. bet rankos ir kojos mosikavos ne nuo gerimu, o nuo to kad kartu buvo garsi dainininke nuo lietuvos Jurga:)

o del gerimu tai.. geri sausa martini, o skonis 100% vodkes. Zodziu key gerimai visada tie patys:)

Anonimiškas rašė...

saule, taigi "Banginiu vadeliotoja" per tavo isleistuves rodem;)

o pledukas, dziazas ir vynas skamba unreal. Kaip ir kepti astunkojai:))

Zivile rašė...

rodet... tik tada buvo tiek daug visko aplinkui kad turini tik is tavo pasakojimu zinojau:))