trečiadienis, gruodžio 13, 2006

YAHOO!!! nauji namai

Turim naujus namus. Kiek brangoki, tiesa pasakius, bet tobuli!!! 32 aukste, paciam miesto centre. Kylant liftu i virsu jausmas kaip kylant lektuvu: siek tiek uzgula ausis. Nauji nauji. Dar niekas pries mus ten negyveno. Nedidelis miegamasis. Svetaine su sopkute, kuri issilanksto i normalia dvigule lova. Neatsimenu kieno, bet buvo toks prasymas jusu kelioniniuose linkejimuose, kad atsirastu is karto ciuzinys. Turim geriau!!


Nauja nauja virtuve, su keistais pricindalais kuriu nera Lietuvoj. Pvz. kriauklej itaisytas irenginys susmulkinti visokiems darzoviu ir maisto likuciams. Pas juos niekas bulviu lupenu nemeta i siukliadeze ir bomzams pietu neruosia - viskas eina i kriaukle, tada paspaudi mygtuka, isijungia malunelis, viska susmulkina ir praryja. Nuomotojas maloniai paaiskino, kad kietu daiktu, pvz. mobiaku, ten mesti negalima - uzsikirs, ir jei perdegs, - nauja turesim pirkti patys. Va.

Langai per visa sienos auksti, turim net pseudo balkona i kuri galima ieiti ir pavaikscioti sonu:) galima ir petunijas auginti!! Linui balkonas yra nemazas issukis, kaip ir apskritai zmogui, bijanciam aukscio, gyventi 32 aukste:) priena prie lango per pora metru ir isbala, nukrinta kuno temperatura ir pan:) bet sake pratinsis ir iveikines savo baime. Po keliu menesiu gales jau ir prie lango miegoti:)
Su apartamentu nuoma (jo, musu namai prabangiai vadinasi apartamentais:) gaunam 25 m lauko baseina ir treniruokliu sale. Tiesa, prase is 32 auksto i baseina nesokti, nors jis tiesiai po langais:)
Zodziu visai dziugi nuotaika. Ryt jau pirmuosius lagaminus ten boginsim. Linas dabar organizuoja irternetus ir pan.
Tiesa, labai pasiurpinau zmogu, per kuri nuomojames buta. Sakau: "o jus galetumete pateikti kokia ID, kad neesate bankrutaves ir neesate sukcius?". Bicas pakraupo nuo klausimo ir sako: "bet jus gi mano bute!!" (jis turi ofisa namie). O as ir sakau: "galejai ta buta vienai dienai issinomuoti, savo BMW nuotrauka ant sienos pasikabinti ir paskui su musu pinigais dingti". Nesuprato jaunuolis tokiu dalyku, kazka nerisliai sumurmejo apie tai, kaip dar niekas niekada tokiu dalyku jo nera klauses. Paskui teko ilgai aiskinti ir pasakoti is kur toks itarumo ir nepasitikejimo genas yra lietuviuose:)

vat taip.
atia

5 komentarai:

Zivile rašė...

Aha, ir dar Zivile pamirso parasyt, kad labai idomiai sutartis pasirasineja. Prisimena ka nors, bet kur ant lapo uzraso ir eina vel kopijuoti. Dar prisimena ka nors, priraso ir vel kopijuoti... Musu sutarti taise bent 3 kartus, tai dabar ismarginta kaip mokyklinuko sasiuvinis :))

Anonimiškas rašė...

SAUNUOLIAI!!!!!!!

Anonimiškas rašė...

Normaliai jus ten. :) is kart i 32 auksta, tai kas bus po puses metu :).

Lionka, tu gali pasidaryti karines amunicijos dilerius, nes NZ yra gamykla kuri gamina visokia figne armijai, kaip maisto daviniu maiselia, soviniu dezes ir pan. ir stumdo po to NATO salims. As bandziau pries metus turbut juos prastumti Giraites soviniu gamyklai. :) Po to NZ labai papigiaja, tik nezinau kur, gamina sluotu ir sepeciu kotus, ir tiek kotai eina konteinriais i europa. Taip kad geriausias darbas buti sales dealeriu :) o potencialas NZ turetu buti.

Anonimiškas rašė...

Sveiki, Keliaunininkai,

Nu tai kruta buta ivaldet. Ir Linui isukis.

AB

Anonimiškas rašė...

jei bankrotan del buto jau einat tai sakykit, va fk'os balius arteja, tai visi dosnus ant kaledu butu - sumestu po kelis litus.
maciau teta beta va kazkokia prancuziska sriuba gediminkej stumde per ltv ir maltos ordino akcija - sake per nepilna valanda paaukojo apie pora stukiu zmones. o siaip tai nuotraukas siuskit, bu nesimato, kad jus nz butumet - tai kur lietuvoj dabar sedit ir durinat cia mumi - gi ir pas mus va zalia visur, liepkalnio slidinejimo trasose karves ganos...:))))

Aurimas