sekmadienis, balandžio 20, 2014

Atgrubnagių Velykos

2 x kiaušai sudaužyti beplaunant. 1 x ištėkštas ant grindų. 3 x trūkę beverdant. 50% sėkmės kaip ir neblogai? Būtų neblogai. Bet dar 1 pakiužo imant iš stiklainio ir dar 2 kažkaip stebuklingai atsitrenkė į stalviršį. Voila.

Bet kiaušinių dažymą au naturel išbandžiau. Raudono kopūsto mėlyni kiaušai - gerai. Ciberžolės geltoni - ačiū nereikia. Bet ką gaminant jin puodus uždažo geltonai mažų mažiausiai metams, o kiaušus tik lengvai pageltonija. Burokėlio rudi - rimtai?? Kažkaip nustebus ir net nusivylus, kad jis taip lenda į svogūno lukšto teritoriją.


2 komentarai:

Unknown rašė...

Sveiki,

Pagaliau prisiruošiau jums parašyt.. Neradau kaip kitaip susisiekt, tai drėbiu tiesiai į komentarų sekciją :)

Iš tikrųjų, tai tiesiog norėjau padėkot už tokį superinį blog'ą (kad ir merdėjantį dabar, deja). Jūsų atradimai buvo vienas iš įkvėpimų išbandyt gyvenimą NZ. Va, ir jau tuoj metai bus kaip mes čia, Hawkes Bay esam.

Kažkada prisiruošim ir į AU atostogų atlekt, tai jei jūs į kokią Ispaniją neiškeliausit, būtų jėga susitikt prie kokio vyno ar alaus ;)

GJ

Linas rašė...

Sveikas Giedriau,

Malonu, kad musu blogas kazkam buvo inspiracija apsispresti :) Mes vis dar liekam Australijoje ir Ispanijos variantas nukeliamas i tolimesne ateiti, tai kai busit AU - butinai susisiekit (http://linas-nz.blogspot.com.au/p/kontaktai.html).
Beje, ar NZ susisieket su lietuviu sutve, kuri kiekvienais metais organizuoja susibegima? Siemet vel bus ar tai vasario 26, tai susisiek su Linu J. ar Vitaliu. Yra nuorodos i svetaines musu "Naujoji Zelandija" skiltyje. Turi ir Facebook grupe matau jau :)
https://www.facebook.com/groups/nzlietuviai/