trečiadienis, birželio 23, 2010

Nepasisekęs "vakaras be kompiuterio"

Jau kuris laikas Živilė mane graužia, kad kurį nors savaitės vakarą praleistume be kompiuterio. O tai grįžtam iš darbo, pavalgom ir iškart be tikslo prie kompo - blogai, pokeris ir t.t. Čia visiems taip ar tik mum? :)

Tai pagaliau pasirašiau, bet su sąlyga, kad vakarą be kompo renkuosi aš ir turiu apie tai pranešti dieną prieš arba vėliausiai iki tos dienos pietų. Tai vat, šiandien turėjo būti pirmas vakaras be kompiuterio. Galvojau išvažiuosim į miestą pažiūrėti visokių šviesų instaliacijų Federation Square, pafotkinsim, gal ką į blogą įdėsim, o tai seniai kokias nuotraukas rodėm iš Melburno. Bet...

Jau namie sulaukiu skambučio - "ar per žinias nieko nesako apie 96 tramvajų? Jau valandą laukiu ir nė vienas neatvažiuoja..." Jau girdžiu, kad susiparinus nemenkai. Tenka jungtis kompiuterį ir pažeidinėti taisyklę :)) O kompiuteris nieko doro nesako - tiesiog "sutrikęs eismas". Tenka Živilei kulniuoti į kitą tramvajų ir namo parsiranda tik dar po maždaug valandos, kai šiaip trunka 15 min. O dar jai važiuojant gaunu žinutę, kad šiandien vakaras be kompiuterio atšaukiamas. Per daug susiparinus ir turi darbo :) Va. O šitame žaidime veto teisė galioja :))

Taigi iš pirmo karto nepavyko. Graudu, kai pagalvoji:)

3 komentarai:

Linas J rašė...

Įdomi idėja...

gin rašė...

bus tu vakaru:)Labai vaikai padeda:)

Evaldas rašė...

Jo vaikai padaro net atostogas be kompiuterio :)