pirmadienis, gegužės 11, 2009

Draugė

Pas mane beveik visą praeitą savaitę viešėjo draugė iš Zelandijos (žodį „draugė“ reiktų mintyse ištarti tokia pat intonacija, kaip per seną rusų filmuką meškiukas sakydavo: „ar norėtum būti mano drrraugas?“:)  Nu tiesiog pati visai jaučiaus kaip tas „multiko“ herojus. 
Neapsidraugauju su žmonėm taip greitai, kaip gal norėtųsi. O kai jau susidraugauju, tai kur nors išsikraustau ir vėl istorija sukasi nuo pradžios:) 



Žodžiu visą savaitę be programos valkiojomės po miestą ir parduotuves, siurbėm vyną ir pliurpėm iki negalėjimo. Buvo gerai. Ir smagu, kad per tuos metus, kai nesimatėm ir beveik nesirašėm, – niekas nepasikeitė.

Brač, reikia geros draugės Australijoj:)

8 komentarai:

Gintautas rašė...

Kas dare nuotraukas? Ir kiek gi isgeret kad taip graziai pavyko nusifotografuoti? Pirma nuotrauka prasosi ireminama.

Vilmis rašė...

Draugė jau namo išlėkė ?

Unknown rašė...

Mergyt, atrodai afigienaj!:)

Zivile rašė...

Gintai: viena diena pasiemem Lina kartu. Kadangi sansu jam isisterpti i snekas buvo ne baisiai daug, tai zaide su fotiku:)))

Vilmi: aga isleke. Ir svarbiausia kai Sidny dares tatuiruote ji labai liudejo kad neturi chebros. Kai priminiau kad galejo su tavim susimatyti - vos neapsiverke - sake totaliai pamirso...

Asta: aaaaaciu!

Vilmis rašė...

Na va, o aš laukiau laukiau laiškų...
:)

sarune rašė...

Pritariu Astai atrodai labai labai labai gerai!!!!

waleru rašė...

tikrai, atrodai superiniai. tau taip tinka trumpi plaukai (tiek sviesus, tie tamsus). esi labai grazi :) gal tas grozis kiek trukdo susirasti drauge? zinai gi, ta moteriska psichologija, baime buti nepastebetai salia grazios drauges (ta prasme, salia taves)?..

Zivile rašė...

Waleru, tu nereali!