pirmadienis, liepos 21, 2008

Turim naujus namus!!!

Kiekvieną kartą važiuojant Fitzroy gatve Linas man vis parodydavo namą su labai gražia bažnyčia vidury kiemo ir sakydavo, kad oj, būtų smagu ten gyventi. Būtų kaip Auklende, gulėdamas lovoj gali klausytis choro giesmių, o kalėdines mišias stebėti iš balkono. Tada abu pasvaigdavom, tada aš susinervindavau, kad mes niekada nesusirasim normalių namų, tuo viskas ir baigdavosi..
Bet taip, visai netyčia, po eilinės nesąmonės su nekilnojamo turto agentais, ėmėm ir atradom, kad tam name su bažnyčia nuomoja butą. Net neapžiūrėję iškart pasisakėm, kad jį imam - ir, nepatikėsit (pati dar netikiu) gavom. Valio! Dabar rugpjūčio vidury laukia kraustynės į naujus namus. Gyvensim kaip studentai: butas be baldų, be šaldytuvo ir be skalbimo mašinos... Jau dabar įsivaizduoju, kaip sviestą ir dešrą laikysiu balkone..:)
Va. O ta bažnyčia pasirodo yra visai ne bažnyčia. Na kadaise ja buvo, kol jos nepardavė. Dabar ten įrengti butai ir gyvena žmonės. Baisiai įdomu koks jausmas būtų gyventi eks bažnyčioj. Kaži dievulis neapsireiškia kaskart nuodėmę padarius? :)

7 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Sveikinimų mėnesis čia pas jus gavosi :) Džiugu jog pagaliau suradot plotą, tikiuosi ir svečius turėsit kur priimti. Nors man ir dabartiniam jūsų bute, vietos pakako :)

sarunezurba rašė...

O tai kam ta skalbykle , saldytuvas ir dar kazkas, kai salia baznycios varpu kavapas:) Sveikinu labai dziaugiuosi. Net Vilniuj nera lengva gauti buta baznycios kieme ...Lengvu kraustyniu. Jei reiks mediniu lentuciu pjaustymui susvilpkit. Uzpirksiu pilies gatvej . Gerai ?

Anonimiškas rašė...

Hey, sveikinimai :)

Kokios butu google koordinates apziureti Jusu nauja vieta, a?

Marko

Anonimiškas rašė...

Atsimenu studentavimo laikais Lionka turejo "lengvai transportuojama" saldytuva :) Gal dar kur nors uzslepes turi? :) Atsisiustumet :))))))

Gero gyvenimo :)

Zivile rašė...

lentuciu neturesim:) bet i australija dar komplikuociau yra ivezti daiktus, nei i zelandija - itariu su lietuvisku medziu problemu tikrai butu:)

o kordinates googlei: 167 Fitzroy, St Kilda, Melbourne, Australia

Anonimiškas rašė...

F1 ten pas jus gerai turėtų girdėtis :)

Anonimiškas rašė...

...uzklystu pas Jus karts nuo karto ir negaliu nugalabyti savo susizavejimo JUMIS! Jus saunuoliai, 100 kartu valio,nekoros Jusu tas Dievulis :):):) Linkejimai, Ruta