trečiadienis, balandžio 09, 2008

Vis dar su plaukais...

OK, Ziviles plauku aukojimas nusikele i penktadieni. Tai greiciausiai reportazo sulauksite sestadieni, nes Zivile siandien lygtais isivede ir pati pasijunge interneta i firmos nuomojama buta. Ne visi tikriausiai supras, kiek pastangu reikia merginai sujungti ir paleisti "visokius" rooter'ius ir pan. Juolab, kad tai tik trumpam laikui. Pagalvojo Zivile, kad nykoka sedeti naujam bute be televizoriaus ir interneto, tai nusprende nors interneta isivesti. Suveike lietuviskas nuovokumas - susirado interneto tiekeja, kuris suteikia 30 days money back guarantee, t.y. jei per 30 dienu nepatinka servisas, galima nepratesti sutarties pasirasytos 2 metams. Manau Zivilei tikrai "nepatiks" servisas :))

Ta proga daugiau naujienu is Melburno. Pagaliau pavyko susirasti buta Melburne! Nera toks tobulas kaip buvo Auckland'e, bet su visais baldais ir netoli darbo. Kaip ir planavom, kol kas gyvensim cia, o Zivile atvaziavusi ieskos "tojo tobulojo" :) Isikeliu penktadieni. Kaina 395 AUD per savaite. Dabar reikia susimoketi uz menesi i prieki ir uzstata lygu menesio nuomai. Tai visai nemazai cia gaunasi. Bet nieko tokio. Va paprasiau savo sefo, kad pervestu atlyginima anksciau, t.y. siandien. Tai jis nusprende, kad visai jam patinka, ka as cia per tas dvi savaites darau ir del to pakele man atlyginima beveik 30 % nei buvom susitare is pradziu :)) Na as aisku nieko pries :) Matyt padare ispudi, kad pasilieku ilgai po darbo, o dar siandien padvigubinau musu web puslapio lankomuma paleides reklamine kampanija, tai ir gera nuotaika prisidejo...
Su likimu po darbo, tai irgi idomi situacija gaunas. Sakau, gal turi papildoma rakta, kad as galeciau po darbo ilgiau pasedeti ir tuo paciu butu paieskoti. Pasiklausinejo ar kas turi ekstra rakta ir sako, tai tu palik neuzrakinta ofisa! Tikrai?? Jo, kas gi cia atsitiks... Na jo, kas gi atsitiks - 7 kompai ofise, siaip visokiu pokerio atributikos kruvos, o jokios apsaugos prie iejimo i pastata nera. Tai taip dvi savaites ir gyvenam nerakindami ofiso. Dave tik kortele, kuri atidaro pastato duris ne darbo valandomis. Jauciu dar menesi taip gyvensim, nes tada kelsimes i kita ofisa ir jau tureciau gauti rakta...:) OK, siandien ilgai nenaktinesiu, einu namo. Ciao!

4 komentarai:

Vilmis rašė...

sveikinimai ir su butu, ir dėl atlyginimo. Aš tai vis dar benamis, ir dirbti neleidžia, tai nėr kaip parodyti, jog vertas daugiau, xe xe :)

Anonimiškas rašė...

Maladiec :)
Matosi, kad darbo pasiilgai :)))

Anonimiškas rašė...

Su įkurtuvėmis!!! Artėjančiomis

AB

Gintautas rašė...

Ikibrokstas: pats pokerio zaidimas is pinigu yra didesne intriga nei palikineti ofiso duris nerakintas:) Manau rizika ir blefas turetu buti jusu profesines "ligos". :)