trečiadienis, kovo 05, 2008

naminis zvirblis

... Vilmis vis pasakodavo istorijas kaip vienas zvirblis rytais atskrenda pusryciu i musu virtuve. Istraksi per atdaras balkono duris, tada per kilima, tada sociai prisiryja trupiniu nuo musu virtuves plyteliu ir vel isstraksi lauk. Kadangi to zvirblio niekada nemaciau, nes jis atskrisdavo kai as jau budavau isejus i darba, ta istorija buvo daugiau maziau panasi i kazkoki miesto mita su stipriu moralu, kad reikia dazniau valyti virtuves grindis:) .. bet siandien nejau i darba ir pirma karta pamaciau musu slapta inami:) pasirodo jis tikrai yra!! visiskai nestresuodamas atliko savo rituala, tada dar pasimaive prie duru, ir isskrido lauk. Tiesa, atrode gana graudziai, - lietus ryskiai zvirbliams ne i grozi:)

11 komentarų:

Anonimiškas rašė...

kodel niekas nekomentuoja zvirblio?! as irgi girdejau tas istorijas apie zvirbli :) dabar labai smagu su juo susipazinti :) manau, labai geras zvirblio portretas!
asatm

Zivile rašė...

Nu zvirblis tokia tema. Itariu perskaitai, guzteli peciais ir viskas. Ot jeigu koks kaimynas rytais isliukintu trupiniu parinkti tema butu idomi net tik chebrai, bet ir policijai itariu:)))

Vilmis rašė...

lauke drąsiau pozuoja, kambary vos įmanoma pagauti su fotiku :)

šiandien ryte palikai per mažai atidarytas balkono duris, tai bijojo užeiti.

Anonimiškas rašė...

blogo reitingams reikia temos apie ziviles bendradarbes :)

Danguole rašė...

Kuo labiau apipešiotas, tuo geriau. Pameni sovietinį multiką apie apipešiotą žvirblį Pašą? Vaje kaip jo gaila būdavo! Taviškis atrodo lygiai taip pat.:)

Jurga rašė...

Man tai nelabai gaila... Sparnuotos peles tie zvirbliai... Bet aisku, jei ateitu, tai duociau trupiniu, o paskui kaip nori taip tegu vaduojasi is mano katinu nasru...

Anonimiškas rašė...

Labai ryskus zvirblis!
Ta prasme teko matyt daug ivairiu zvirbliu pasaulyje, bet Jusiskis labai ryskus!

sarunezurba rašė...

Jusu zvirblis grazesnis ir kulturingesnis .... Keista , kad pas mus urbanistineme loftu pasaulyje irgi toks paprotys buvo , pistaciju riesutus naikindavo, nesusivokiau tol kol nepamaciau ju suvirskinto turinio ne itin fun vaizdelis

Anonimiškas rašė...

Labas, Zivile,

neseniai ieskojau teminiam paveikslui zvirblio tipazo google laukuose ir uztikau jusiski, labai dailiai pasisiaususi:) panaudojau pagal paskirti ir pamaniau gal bus smagu Jums pasiziureti i augintini padailinta:) jei taip, tad www.ingrup.lt foto galerijoje "paintings" rasit ir gal atpazinsit:)

inga

Zivile rašė...

Inga super! eiliniam zvirbliui is zelandijos laaaaabai pasiseke:)

Anonimiškas rašė...

Nori, dar paintriguosiu zvirblio istorija?
Is tikro tas zvirblis yra mano autoportretas, skirtas draugui (gimimo dienos proga), kuris mane vadina zvirbliu:) simboliska yra tai, kad mes jau kuri laika svajojam persikelti i Australija, is kur sis zvirblis ir kiles (na gerai is kaimynines Zelandijos):)

inga