ketvirtadienis, lapkričio 22, 2007

apie svecius

Pagaliau prasidejo pas mus sveciu sezonas:) aisku epizodiskai savaitgaliams sulaukiam visokiu "operos myletoju", kuriu kulturingas paviesejimas Auklende kartais baigiasi tekilom bum, bet rimtesniu sveciu, kurie apsistotu ilgiau, iki Kringeliu neturejom. O apie juos siaip daug galima prirasyti. Siuo metu jie turbut atstovauja intelektualiu pasaulio valkatu kategorijai: jau 11 menesiu blaskosi po azijos salis, raso straipsnius i verslo klase, fotografuoja, inspiruojasi, valo darbiniu parkiu likucius is smegenu ir t.t. Visos ju keliones - http://www.cringel.com/.

Siaip nerealus sveciai. Vynas liejosi pro krastus, virtuves prietaisai kaito nuo dazno naudojimo, o mainais nereikalavo jokio pasilinksminimo plano ir neverte manes eiti tusintis:))

Tiesa, visiems, kas planuoja apsilankyti, noriu pranesti apie nauja namu taisykle, kurios nuo siol negales isvengti ne vienas bicas pas mus apsistojes ilgiau nei 3 naktis. Cia gyvena tik plikiai ir kitaip negali buti. Todel Mariu nuskutom. Paskui kelias naktis is eiles Jurga klykavo, nes prabudus vis pagalvodavo, kad su svetimu diedu miega. Va taip.

O ryt atvaziuoja mano drauge Asta. Jai nereikes skustis:)
O gruodzio antroj pusej atvaziuoja kita drauge Lina. Jai irgi nereikes skustis, bet jos draugui turbut reikes:)))
Kas sekantis? Turekit omeny, kad kazkada ismausim i Australija, tai netempkit gumos iki begalybes:))) FK? tau net psichologinio pasiruosimo nereiketu:)))

4 komentarai:

Anonimiškas rašė...

FK onlaine!!!!

AS tikriausiai po projekto uzbaigimo Svedijoje tureciau irgi i dvasiniu valkatu bataliona isirasyti :) Nesuprantu as kaip imanoma nedirbant taip gerai gyventi :)))) Nu svedai lieka svedais!!!!

Bet patirtis tai nereali :)

Zivile - as irgi radejau skusti :) Tipo kalius intrigantas :) Nes kitaip darbai nevyksta :))))

Del apsilankymo :) Nemeluosiu - ner kada net pagalvot apie tai :)))) Bet uztat 12.07-10 dienomis varau Barcelona fules ziuret!!! Laukite isasamaus reportazo mano bloge :)

Linas J rašė...

Aš pas jus jau visai nenoriu apsistot 3 naktims :/

O draugę Astą siųsk į Velingtoną :)

Zivile rašė...

tai tu apsistoti 3 naktis gali, tik keturiom reiketu jau skustis. nebent irodytum, kad sirdy esi mergaite:)))

o asta gal ir atsiusiu i veligtona:)))

Linas J rašė...

3 naktų turėtų būt per akis :) Tikiuosi ir su ševeliūra likt ir neįrodinėt, kad esu širdy mergaitė :)