penktadienis, spalio 26, 2007

Australija?

Si savaite labai ypatinga. Ir visai ne tuo, kad puliuoju nezmoniskas valandas darbe, visai ne - Linas isskrido i Melburna darbo pokalbiui!! Ir ne siaip bet kokiam darbui. Jei viskas gerai, lino mamos zodziais tariant, mazasis linukas pasidarys internetinio pokerio saito marketingo guru!!!

Daug detaliu apie tai nezinau, tik zinau, kad jam nereikes irodineti, kad zino kas per daiktas yra tas marketingas ir panasiai. Reikia kad sutaptu karmos, poziuris I gyvenima, darba ir t.t. Del to isskrido I Australija visom 6 dienom. Zodziu atak!! Kas gali buti nerealiau gyvenime, nei dirbti darba, kuris is esmes yra savo didziausio hobio populiarinimas?!! Nerealu.

Be to, panasu, kad ir Melburnas veza. Trumpa citata is laisko: “bet siaip zmones visai patinka cia. Net normaliu mergu jau maciau is pat pirmos dienos, ko Aucklande nelabai ir su ziburiu surasi :))” vaaaaaaaa... Tikrai nezinau kiek mane veza tokios naujienos, nu bet ka. Vis tiek gyvenu nuolatines konkurencijos salygom, tai nieko tokio, pripratus:)

zodziu daugiau ziniu sita tema kita savaite. o kol kas siunciam atliekama zavesi, pozityvias mintis ir dar ten bele ka i melburna:)

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

labukas! ce karpis. lina perdave linkejimus - aciu! reaguok i skaipo messaga, pasiunciau add me requesta.

Anonimiškas rašė...

nu tai kaip su ta australija ? :)