trečiadienis, balandžio 25, 2007

Anglu kalbos kursai

Na ka, vakar baigiau anglu kalbos kursus i kuriuos uzsirase Zivile kaip jai reikalavo darbas ir pasijungiau as, kai suzinojau, kad nemokamai. Jau rasem, kokie fruktai ten susirinke ir kaip keista, kai gave laipsni NZ ar pragyvene cia 10 metu vis tiek eina i anglu kalbos kursus.

Taigi buvo isleistuviu party. Visu paprase atsinesti tautiniu patiekalu, tai teko pasidarbuoti prie lietuviskos misraines :) Sunkiausia dalis buvo surasti normaliu zirneliu, nes daugumoj su kokiais nors prieskoniais - metomis ir pan. Bet negi jie zinos, koks is tikruju turi buti skonis? :)

Kaip visalaik pasireiske studentiskas mentalitetas ir keli "studentai" suangazavo, kad nupirktume savo destytojams dovanu. Susimetem visi po 5 NZD ir ipareigojom viena inda nupirkti dovanas. Tai kai pamaciau ka nupirko buvo juokinga biski. Moteriskei nupirko toki pigu pigu rankinuka, kuri nezinau ar kur issines i viesuma. Vyrukui ale skulpturele nuogos moters, laikancia kazkoki rutuli. O jis pas mus labai religingas, tai galejo ir isizeist :) Tas religingumas iskart pasireiske, nes pries pradedant valgyt jis pasisiule sukalbeti malda. Jauciausi vos ne kaip filme. Gaila, kad fotoparato buvau nepasiemes prideciau cia nuotrauku :) Bet gal atsius kiti nuotrauku, tai idesiu veliau. Ipusejus vakareliui tas destytuvas priejo prie CD grotuvo, susirado savo kompakta ir pasake - dabar as dainuosiu. Vos ne kaip per multika apie Vilka, tik kad cia nebuvo jokio alkoholio :) Padainavo Boyzone daina "Words". Kelis kartus prasove su istojimu, bet nieko, buvo visai fun :)) Jis kazkada ir per paskaita mums padainavo issitraukes gitara, tai labai jau nenustebom. Tada priverte megeju sokiu cempiona pasokti pagal latino muzika. Irgi labai juokingai atrode, kai jis su flip-flopais (ale slepetes) bande ten atlikti visokius judesius :)) Tikrai gaila, kad neturejau fotiko :)

Buvo suvartota apie puse mano misraines, tai reiskias nelabai jau ir bloga buvo, nes maisto tai liko visiems. Zinot gi - kalorijos, vegetarai, etc. Tai susirinkau meginuku visokiu Zivilei, nes ji irgi apsirgo cia. Ar cia mano bacilos uzkrete, ar nepriprate esame prie klimato dar, bet aplinkui daug vietiniu irgi sloguoja, ciaudo ir serga. Tai matyt toks jau sezonas...

Komentarų nėra: